Hallo houten knapperd!

Ondanks dat wij 3 ronde bijzettafeltjes in de woonkamer hebben, zette ik mijn drinkglazen eigenlijk altijd op de grond, naast de bank, neer. Niet heel handig, want de grond was hierdoor regelmatig nat door het omgelopen glas drinken. Haha… 

Ik hoor jullie denken: maar met drie bijzettafeltjes heb je toch genoeg ruimte? Heel eerlijk? Ja. Maar de tafeltjes staan gewoonweg te ver van mijn plaatsje op de bank. En om nou elke keer weer op te staan? Hmmm… Nee. Daarom besloot ik om de Tripod Bijzettafel aan te schaffen.

Een houten eye-catcher

Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels staat dit bijzettafeltje van Ethnicraft te pronken naast onze bank. Ik vind de eenvoud van dit kleine stukje design ook weer zo mooi! Less is more zeggen ze ook wel eens toch? Daarnaast vind ik het hout waar de Tripod bijzettafel van gemaakt is ook erg mooi! Dat is ook een kenmerk van Ethnicraft; het ontwerpen van massief houten design meubelen. En tussen onze witte meubels geeft dat mooie stukje design hout ook nog eens een warme en gezellige sfeer.

Styling

Ondanks dat ik de Tripod bijzettafel erg mooi vind, is ‘ie natuurlijk nog wel erg kaal! Naast het glas drinken, wat nu dagelijks zijn entree maakt op de bijzettafel, heb ik ons tafeltje afgestyled met een paar kleine accessoires. Zoals een gouden kandelaar, een vaas en een schudbol. Maar velen van jullie weten dat alles niet lang hetzelfde blijft bij ons in huis. Zo ook niet de accessoires op het tafeltje. Ze hebben al regelmatig hun plekje moeten afstaan aan een andere vaas, kandelaar of een kommetje met kransjes.

En nu ik dit tafeltje in huis heb staan, begint de boel weer een beetje te kriebelen… Ik zal graag ooit nog eens één van onze andere bijzettafels willen vervangen voor een van de andere design bijzettafels. En zo wordt mijn wishlist alsmaar groter… :)

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 10 januari 2017 / 13:30

    Hele mooie tafel! Ik zet mijn drinken altijd op de vensterbank omdat onze bijzettafel ook te ver weg staat haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?