Een frisse start in de keuken

Blauw is uitgeroepen tot de kleur voor 2017! En bij mij begint het altijd weer te kriebelen als de nieuwe kleur bekend is gemaakt en het nieuwe jaar begint… Een muurtje blauw verven of een blauw meubelstuk kopen, gaat nou net iets te ver voor bij ons in huis. Maar om toch mee te doen met de trendkleur van het jaar, kun je natuurlijk ook gaan voor blauwe accessoires! En laat de kleur grijs daar nou net perfect mee matchen…

Naast het laminaat wat wij hebben, is de keuken toch wel echt de plek met de meeste grijstinten. Tijd om daar meer kleur aan toe te voegen! En tegelijkertijd een mooi excuus om mijn favoriete healthy lunch met jullie te delen. Kun je al raden over welke accessoires ik het heb?

Blauw servies

Stiekem had je al wat hints in de foto’s kunnen zien. Ik besloot onze keuken te voorzien van blauw met deze bekers, borden en schaaltjes in verschillende blauwtinten. Dit servies is allemaal verkrijgbaar bij de Blokker. De kleur geeft zo’n speels effect in onze open keukenkastjes en kijk hoe mooi het staat bij de grijze muur!

Mijn healthy lunch

Zoals vele van jullie weten ben ik sinds oktober met mijn ‘afvalavontuur’ begonnen en dit goede voornemen gaat in 2017 gewoon verder. Om met een frisse start 2017 te beginnen, heb ik voor mezelf besloten dat ik meer salades wil eten, want een van mijn favoriete gezonde lunch gerechten is toch wel een salade! Zo fijn, want je kunt er eindeloos mee variëren.

Mijn favoriete salade is deze kleurrijke salade bestaande uit rode kool, rode ui, komkommer, feta en dille. En wat oogt dit lekker vrolijk op deze blauwe borden! Voor het leuke effect van de komkommersliertjes gebruikte ik deze spiralizer van Joseph Joseph.

Water met een smaakje

Naast gezond eten, is veel water drinken ook een pré. Maar heel eerlijk? Ik vind water zo saai… Daarom voeg ik er graag een smaakje aan toe. Bij deze salade vind ik een glas water met limoenschijfjes en een munttakje erg lekker. Lekker verfrissend en nog gezond ook! Ja, zo houd ik mijn afvalavontuur nog wel eventjes vol.

Ik heb mijn frisse start van het jaar dus naar de keuken gehaald met nieuw servies en meer salades. Nou ben ik wel nieuwsgierig geworden… Hebben jullie wel eens gedacht aan servies in een ander kleurtje? En wat is jouw frisse start van het jaar?

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?