Een kijkje op de vt wonen&designbeurs


Vorige week vond de grootste woonbeurs van Nederland plaats. Je kon de hele week de vt wonen&designbeurs bezoeken in de Amsterdam RAI. Zo mocht je binnenkijken in het vtwonenhuis, Eigen Huis & Interieur, Ariadne at Home en WONEN Landelijke Stijl. Ook was er een mogelijkheid om persoonlijk advies te vragen bij een styliste. 

Zelf mocht ik twee dagen meehelpen op de inpakstand van Myhomeshopping.nl. Iets wat ik voor geen goud had willen missen! Want wat is het leuk om mensen blij te maken met mooie ingepakte cadeautjes. En gelukkig had ik zo nu en dan de vrijheid om zelf ook even een rondje te lopen op de beurs. De dag dat ik foto’s wilde maken, was ik mijn fotocamera vergeten (het zal ook eens niet). Daarom zijn de foto’s niet van een (top) kwaliteit. De foto’s die ik gemaakt hebben zijn allemaal uit hal 11. Dit is voor mij een bewuste keuze geweest omdat de andere hallen mij niet lagen qua style. Vandaag deel ik heel graag mijn favoriete plekjes en details van de vt wonen&designbeurs, want ik heb weer genoeg nieuwe inspiratie opgedaan om aan de slag te gaan in ons huisje.

Hoe leuk zijn deze lampjes, typisch vtwonen want ik was zelf nooit op het idee gekomen! Detailfoto uit het vtwonenhuis. 

Vrolijke kleurtjes op de muur en mooie plantenhanger.

Leuke stand van Spoor38! Ooit wil ik ook zo’n stoere lamp als letter.

Ik was echt enorm aan het twijfelen of ik één van de waxinelichthouders moest kopen. Uiteindelijk heb ik het niet gedaan, maar tijdens het terugkijken van deze foto krijg ik toch wel een beetje spijt…
Van al deze kleurtjes word je toch gewoon vrolijk? Dit was één van de tafeltjes om even lekker te gaan eten.

Weer een detailfoto uit het vtwonenhuis. Ik vind het effect met al die verschillende bordjes echt zo leuk en lekker creatief.

Nog iets waar ik enorme spijt van heb, dat ik ze niet gekocht heb. Een schedel…

Mijn favoriete slaapkamer is van Mylittleblackbook! 

Hoe gaaf is dit! Kunst op boomstamschijfjes op het balkon van het vtwonenhuis.
Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 8 oktober 2015 / 14:21

  Oh die laatste vind ik zo mooi. Alleen de rest is niet zo mijn smaak.
  Je had wel een leuke dag zo te zien. Het zijn toch leuke foto's geworden. :)

 2. 8 oktober 2015 / 14:21

  Er zitten echt hele mooie dingen tussen! Ik vind het persoonlijk altijd lastig om items zo te combineren dat het passend is bij mijn stijl. Oefening baart kunst?

 3. 8 oktober 2015 / 14:29

  Ik moet dit soort foto's gewoon niet bekijken haha! Anders wordt mijn vriend gek als ik zeg dat ik het interieur iets anders wil! Maar het ziet er allemaal wel tof uit!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?