Een versierde olijfboom


Sinds mei 2014 wonen vriendlief en ik samen in ons eigen opgeknapte huis(je). Vandaar dat de rubriek ‘Een kijkje bij ons thuis’ vanaf nu elke vrijdag zal gaan verschijnen. In deze rubriek vind je elke week één item waar ik gek op ben bij ons thuis.

Ik ben al een poosje dol op onze olijfboom. Eerder stond hij in een rubberen stoere mand, maar bij de grijze muur oogde het eigenlijk veelste donker. Ik besloot om te gaan voor een natuurlijke kleur en kwam uit bij deze leuke mand gemaakt van bamboe (van de Xenos). Het staat direct zo anders! ‘S avonds valt het olijfboompje nog steeds een beetje in het niets doordat het donker is. Toen ik dit leuke lichtsnoer tegenkwam, wist ik er al direct een plekje voor. Namelijk in de olijfboom! Het staat echt heel gezellig ’s avonds! Hebben jullie ook leuke ideeën met een lichtsnoer?


Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 5 oktober 2015 / 12:11

    Mooie olijfboom en het licht snoer past er heel goed bij.
    Ik heb led verlichting van paddenstoelen, deze ligt gewoon op de kast.
    Misschien vind ik nog wel eens een creatieve manier.

  2. 5 oktober 2015 / 12:14

    Wat ontzettend leuk dit! Typisch pinterest. Ik hoop dat ik later in mijn eigen huisje ook dit soort hoekjes zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?