NEW IN | woonaccessoires van de vtwonen&designbeurs

Bottlelight Leeff

Ik ben er gewoonweg niet voor gemaakt om zo nu en dan één van mijn outfits te laten zien. Daarom zal je ook nooit de rubriek ´outfit of the day´ tegenkomen op FAFOHOLIC. Maar omdat FAFOHOLIC wel een lifestyle blog is, deel ik juist heel graag met mijn nieuwste aanwinsten en wishlists met jullie! Zowel op fashion als op interieur gebied.

Op Instagram heb je het misschien al kunnen zien; mijn nieuwe woonaccessoires van de vtwonen&designbeurs. Toen ik er de eerste dag stond, kon ik het al niet meer volhouden om niks te kopen en kocht ik deze bottlelight van Leeff. Héél grappig want ik heb zoveel bottlelights voorbij zien komen (met het inpakken) dat ik hem ook gewoon moest hebben! Het is een fles met een betonnen voetje waar je een waxinelichtje in kan zetten. Zo simpel, maar zo leuk! De volgende dag besloot ik om nog wat andere leuke woonaccessoires te kopen die bij deze bottlelight past. Dus kocht ik het pistoolvaasje van Bloomingville (die vriendlief helemaal geweldig vindt) en een ander vaasje van betonlook.  Zo hebben we nu weer een leuk en stoer hoekje op ons tvmeubel!

Woonaccessoires

 

Volg:
Delen:

7 Reacties

  1. 15 oktober 2015 / 10:12

    Wauw, wat een prachtige accessoires voor in huis. Heel stijlvol, love it <3

  2. 15 oktober 2015 / 16:45

    Mooie accessoires en dat zou hier mooi staan. Dat toont ook een beetje klasse :)

  3. 15 oktober 2015 / 17:45

    Mooie woonaccessoires. Vorig jaar ben ik ook naar deze beurs geweest. Je wordt er zo hebberig van. Alles is zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?