5x favoriete design kerst accessoires

Ferm Living

It’s beginning to look alot like christmas… We toveren allemaal onze woonkamers, keukens en misschien wel slaapkamers om tot één groot, gezellig kersthuis. Daarbij kan de kerstboom (natuurlijk) niet ontbreken, maar ook de kerst accessoires niet!

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het decoreren van al die kerst accessoires. Ik word er gewoon zo vrolijk van en ons huis een stukje knusser. Maar tegelijkertijd wil ik iedere kerst weer nieuwe accessoires. Inmiddels heb ik mijn kerstspulletjes al staan, maar heb ik toch nog een favorieten lijstje gemaakt met de leukste design kerst accessoires. Wie weet brengt Santa Claus deze design kerst cadeaus nog wel onder onze kerstboom…

Simpele ornamenten

kerst accessoires ornamenten

Zo vind ik de kerstcollectie van Ferm Living echt zo leuk! Voor mij hoeven kerst accessoires niet héél uitbundig te zijn. Door een aantal minimalistische accessoires bij elkaar te zetten, creëer je toch een opvallend kersthoekje. Dit kan ook prima bij de kerstboom. Daarom vind ik de ornamenten die Trine Andersen voor Ferm Living heeft ontworpen zo mooi!

Adventskalender

Ferm Living

Iets wat verder nog bij ons in huis ontbreekt is een adventskalender. Ik ben al een lange tijd op zoek naar een adventskalender die mooi is en bij de rest van ons huis past. Maar ik hoef inmiddels niet meer verder te zoeken, want ook de kerstcollectie van Ferm Living heeft er twee in hun collectie zitten. Mijn voorkeur gaat uit naar de grijze katoenen adventskalender. Deze heeft 24 verschillende vakjes waar je cadeautjes in kan stoppen. Een mooie eye-catcher voor aan de muur.

Calender candle

Ferm Living

Maar aftellen naar kerst kan ook op een andere leuke manier! Zo zijn er deze Calender candles. Zo steek je de kaars elke dag vanaf 1 december elke dag een keertje aan totdat het cijfertje weg is. Dit doe je 24 december bereikt hebt. Dan is het eindelijk kerst!

Sterren piek

Ferm Living

Dit jaar heeft onze kerstboom geen piek. Dat komt eigenlijk meer omdat ik die ‘standaard’ pieken gewoon niet mooi vind, haha. Maar deze Brass Christmas Tree Top Star  is juist het tegenovergestelde! Dankzij het tijdloze design past hij ook nog een in elk interieur!

Wand- of raamhanger

Ferm Living

Ik ben dol op wandhangers. Ik heb er zelfs een speciaal plekje voor. Op dit moment hangen daar dan ook mijn kersthangers. Maar deze gouden kersthanger vind ik ook erg mooi! Het design is ook hier weer simpel, maar daarom niet minder mooi! En als je hem bij het raam hangt, krijg ‘ie’ nog een mooier effect.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 12 december 2016 / 14:48

    Die ornamenten op de eerste foto zijn echt prachtig! Ook in combinatie met de takken en mini-kerstbomen. Meestal heb ik alleen een kerstboom in huis qua kerstversiering, maar dit artikel inspireert me om weer te gaan winkelen :) erg leuk allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?