(Woonkamer) televisiehoek make-over

televisiehoek make-over

In mijn vorige blogje liet ik al eventjes weten dat wij druk bezig zijn geweest met een nieuwe make-over in onze woonkamer. En vandaag laat ik jullie niet langer meer in spanning! Alhoewel, jullie hebben een gedeelte van het resultaat al op Instagram kunnen bekijken…

Maar in dit blogje leg ik uit wat de reden was voor deze televisiehoek make-over en… kunnen jullie het resultaat ook zien in een video!

Oude televisiehoek

televisiehoek make-over

Laat ik maar gewoon beginnen bij het begin. Wel zo makkelijk hè? ;) Ik was niet ontevreden met onze vorige televisiehoek, maar er waren toch wel wat puntjes die ik wat minder vond aan dit hoekje… Zo nam de televisie het grootste gedeelte in van ons tvmeubel en staken de stopcontacten boven het meubel uit. Iets waar ik mij echt aan irriteerde! Daarnaast was het tv-meubel langwerpig en de rest van onze woonkamer ook. Zoals het vloerkleed en de robuuste bank. Het effect daarvan? Het voelde soms echt als een vierkant hokje…

televisiehoek make-over

En toen kwam vorige week eindelijk de verlossing! Want via een give-away won ik de tv-standaard waar ik al een hele poos van droomde. Ik spotte het meubel namelijk ook al op de vt wonen&designbeurs en de Dutch Design Week. Nadat ik dit nieuwtje te horen kreeg, stond ik dan ook echt eventjes te springen in de woonkamer! :)

Weg met het standaard tvmeubel!

televisiehoek make-over

Maar toen kwam het moeilijkste… Want waar moesten we dit tvmeubel neerzetten en wat doen we met de rest van de ruimte? Ik zeg wel moeilijk, maar ik geloof dat ik in een uurtje tijd al de oplossing had bedacht: het meubel moest er gewoonweg uit en zal vervangen worden voor een haardje met bijbehorende ‘posterwall’. Waardoor vervolgens de televisie schuin in het hoekje zal passen. Zo gezegd, zo gedaan…

Naast het haardje kwamen twee groene planten te staan, en werd ons beige vloerkleed vervangen voor een lichtblauw effen vloerkleed zodat alles nu weer rustig oogt. Benieuwd geworden naar het hele resultaat? Bekijk dan onderstaande video! En… ik zal het heel lief vinden als je je wilt abonneren op mijn Youtube kanaal. Zo blijf je altijd op de hoogte van de allerlaatste video’s.

Wat vind jij van het resultaat en zulke video’s?

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 19 januari 2018 / 10:35

  Wat een tof resultaat! Ziet er echt super goed uit. (:
  Liefs,
  Evelien

  • judith-huls
   Auteur
   19 januari 2018 / 10:54

   Dankjewel! XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?