Puik Art by Make Room

Puik Art klok

Woonaccessoires. Ik kan er niet genoeg van hebben. Ik heb het dan wel over woonaccessoires met een functie, want anders komen ze eigenlijk ons huisje niet in. Zo maakte ik vorige week kennis met de woonaccessoires van een webshop die ik nog niet kende.

Namelijk de webshop Make Room. Een webshop die in mijn ogen wel een bezoekje waard is.

Make Room

Puik Art woonaccessoire

Make Room is een webshop die staat voor aparte en bijzondere producten voor in huis. Dit kunnen zowel nieuwe als vintage producten zijn. De webshop wordt gerund door Julie & Susanne. Twee moeders die elkaar al zo’n 15 jaar kennen door hun bijbaantje in een kledingwinkel. Ze hebben de webshop Make Room in mei 2016 overgenomen en het assortiment kunnen uitbreiden met bekende merken waaronder Puik Art, Ingrid Petrie, Papio Press, Marieke ten Berge, ninamaakt en Studio Stationery. Daarnaast hebben ze ook vintage producten toegevoegd aan het assortiment. Deze vintage collectie wordt regelmatig aangevuld, onder andere vanuit Frankrijk.

Puik Art

Flowerpower

In het verrassingspakket die ik van de meiden ontving, zaten onder andere twee hele leuke producten van Puik Art. Namelijk de Puik Art klok en het flowerpower verlengsnoer. Als dat geen praktische woonaccessoires zijn, dan weet ik het ook niet meer… ;)

De stoere klok die gemaakt is van kurk, heeft een mooie plekje gekregen op één van onze plankjes in de woonkamer. Door de klok hier op te zetten samen met één poster vallen de accessoires op deze manier goed op. Bovendien vergeet ik nu nooit meer hoe laat het is!

Puik Art flowerpower

Het verlengsnoer van Puik Art is een verlengsnoer met een tulpdesign aan het uiteinde. Ik vind dit echt zo origineel! Nou hoef ik nooit meer zo’n lelijke stekkerdoos te gebruiken als ik aan de andere kant van de bank zit. Want dit verlengsnoer mag (vind ik) gewoon gezien worden!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?