PERSONAL | Mijn blogvoornemens voor 2016

Happy New Year slingerIk kan bijna niet geloven dat we alweer in 2016 zitten. Het jaar 2015 is echt voorbij gevlogen (net zoals alle andere jaren). Voor mezelf maak ik altijd voornemens voor het nieuwe jaar en daarom lijkt het mij leuk om een aantal blogvoornemens te maken! Zo weten jullie ook direct wat je op FAFOHOLIC kan verwachten in 2016! 

1. Youtube

Iets waarvoor ik zelf uit mijn comfortzone moet gaan stappen: Ik wil gaan proberen om te gaan vloggen. Wanneer weet ik nog niet, want ik vind het best wel spannend (daarnaast is mijn leven volgens mij niet altijd even spannend). Dus of het ook daadwerkelijk een vlog wordt, durf ik nog niet te zeggen. Maar: ik ga WEL aan de slag met Youtube!

2. Meer interieur DIY’s

Ik plaats echt amper DIY’s en dat terwijl ik ze wel maak. 2016 wordt dan ook het jaar dat ik meer (véél meer) DIY’s met jullie ga delen! Ik ga er gewoon voor zorgen dat jullie twee linkerhandjes samen een linker-en rechterhand word!

3. Onderwerpen op vaste dagen

Ik denk dat dit niet alleen handiger is voor mijzelf, maar ook voor jullie. Ik wil bepaalde onderwerpen aan een dag gaan’claimen’. Zo weten jullie bijvoorbeeld ook wat je die dag voor een artikel online kan verwachten. Ik heb nog niet nagedacht welke onderwerpen dit gaan worden, maar dat komt wel!

4. Een nieuwe camera kopen voor mooiere foto’s

Ja, hier zal ik in 2016 toch nog net eventjes iets meer voor moeten gaan sparen. Ik wil zo graag ook een mooie spiegelreflex camera. Alleen tja: ik mis mijn geldboompje nog. Maar dit jaar komt ‘ie’ er zeker weten!

5. Blijven groeien

Sinds ik de interieurkant opgegaan ben met FAFOHOLIC, groeit het aantal volgers nog steeds. Ik blog natuurlijk niet voor de volgers, maar zo merk ik wel dat mijn artikelen gelezen en gewaardeerd worden. En dat vind ik leuk!

PS. De ‘Happy New Year’ slinger komt van BijDeb.

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 5 januari 2016 / 16:33

  Interieur DIYS vind ik erg leuk om te zien, zie ik niet vaak voorbij komen op blogs

 2. 5 januari 2016 / 17:06

  Hele mooie voornemens! Ik ben benieuwd naar de vaste dagen! & ook naar die nieuwe camera! (Al vind ik wel dat je foto’s van nu ook echt prachtig zijn!) X

 3. 5 januari 2016 / 17:56

  Wat een super leuke en goede doelen! Ah wat stoer van je dat je aan de slag wilt gaan met youtube, zo leuk! Ik wil ook graag aan de slag met youtube, maar ik ben een beetje een schijterd haha.

  Liefs! Evelien

 4. 5 januari 2016 / 18:41

  Wat een leuke doelen, ik hoop dat je ze allemaal gaat halen!
  liefs. Jonne

 5. 5 januari 2016 / 19:12

  Leuk!! Ik kijk al uit naar je DIY’s! En ik ga ook een keer met youtube aan de slag denk ik, moet alleen nog even bedenken hoe haha :) Als ik eind dit jaar ook dan eindelijk in mijn huisje woon zal ik ook meer in de interieur gaan bloggen, dat trekt natuurlijk andere mensen weer aan!

 6. 5 januari 2016 / 21:19

  Ah zo leuk dat je wilt gaan vloggen. Mij lijkt dat ook zo spannend haha! X

 7. 6 januari 2016 / 14:15

  Yay, klinkt goed! Mijn resolutie is om een fotografiecursus te gaan volgen want ik schiet altijd op auto en daarna zit ik weet ik hoelang te shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?