HOME | Mijn droombadkamer

dakraam

Sinds mei 2014 wonen vriendlief en ik samen in ons eigen opgeknapte huis(je). Ik heb al veel binnenkijkers laten zien, maar één van de ruimtes die jullie nog niet gezien hebben is onze badkamer…

Ik wil toch als eerste nog even zeggen dat ik echt héél blij ben met onze badkamer (heus)! Maar op het gebied van lichtinval ben ik wat minder blij. Onze badkamer heeft namelijk maar één klein raampje (waar tevens ook raamfolie opgeplakt zit). Hierdoor hebben we niet echt veel daglicht en moeten we het vooral hebben van onze spotjes en spiegellicht. Er valt mee te leven, maar ooit in de toekomst zal ik toch wat anders willen.

onze badkamer

Verbouwingswishlist

Daarom staat er op mijn verbouwingswishlist (het woord spreek voor zich) een mooi groot dakraam van VELUX. Waarom? Omdat VELUX een uitgebreid assortiment heeft. Zo weet ik zeker dat er voor mijn toekomstige dakraam ook bijpassende jaloezieën kan vinden. Dit scheelt een hoop kluswerk en vooral opmeetwerk. Niet dat vriendlief niet handig is, maar het gaat zo vooral sneller en makkelijker.

Handdoeken opruimplekken

Oh, en als ik dan toch even verder mag dromen over mijn droombadkamer: ik zal héél graag een originele manier willen hebben om onze handdoeken op te ruimen. Zelf was ik al opzoek geweest naar de mooiste inspiratie. Zoals een handdoekenladder, een mooie mand waar je de handdoeken in kan oprollen of juist mooi georganiseerde open kast.

dakraam badkamer

Badkameraccessoires

Momenteel hebben we alle badkameraccessoires in het turquoise. Ik krijg er echt zo’n fijn tropisch vakantie gevoel bij! Maar in mijn toekomstige badkamer wil ik denk ik alle badkameraccessoires in het koper hebben. Het geeft namelijk zo’n fijne sfeer in je badkamer! Alleen moet ik dan nog wel even gaan bedenken voor welke kleur handdoeken we moeten gaan. Al denk ik dat zwart het al gauw goed doet…

Hoe ziet jouw ideale badkamer eruit?

123

Volg:
Delen:

4 Reacties

 1. 8 december 2015 / 18:56

  Leuk artikel! Ik denk eigenlijk nooit zo na over de badkamer, zolang het schoon en netjes is ben ik al redelijk tevreden haha. Ik woon daarbij ook nog thuis, dus ik hoef er ook nog niet zoveel over na te denken én als ik na denk over een toekomstig huisje dan ben ik meer bezig met de keuken, slaapkamers en woonkamer (en een kantoor/hobby ruimte achtig iets). Ik vind ieder geval wel mooi de turquoise details, want dat hebben wij ook! Ik zag ieder geval pas op Pinterest wel een hele mooie badkamer, maar ik denk dat die ook heel wat centjes kostte, dus als ik rijk wordt of de loterij win dan weet ik het wel haha ;-).

 2. 8 december 2015 / 20:06

  Ik herken je wens van een lichte badkamer helemaal. De badkamer in ons huisje is ook vrij donker. Op de lange termijn wil ik daar ook echt een ander raam in hebben. Ik hou van lichte ruimtes. Veel licht maakt een ruimte voor het oog direct groter

 3. 8 december 2015 / 20:35

  Wat heb je het leuk beschreven! Ben erg benieuwd hoe het er allemaal uit zou zien.

 4. 9 december 2015 / 10:57

  ah wauw wat een prachtige badkamers, ik vind een badkamer ook zo belangrijk. <3 Als ik op mijzelf woon zou ik ook echt graag een heerlijk bad willen.

  Liefs! Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?