Mijn babykamer musthaves van Ferm Living

babykamer musthaves

Nu bijna alle muurtjes, deuren en kozijnen een kleurtje hebben gekregen in de babykamer is het tijd om op zoek te gaan naar de meubels en accessoires. Misschien wel het leukste gedeelte! In mijn hoofd heb ik het totaalplaatje grotendeels al helemaal af waardoor ik eigenlijk al precies weet welke accessoires er nog bij moeten komen. 

Dat is fan ben van Ferm Living is haast niet te missen, want in bijna iedere kamer staat wel iets van het Deense merk. Daarom leek het mij leuk om dit keer op zoek te gaan naar de musthaves voor de babykamer uit de collectie van Ferm Living.

Rotan opbergmand

babykamer musthaves

Omdat ik de kinderkamer natuurlijke kleuren heb gegeven zoals donkergroen en een lichte zandkleur wil ik in de rest van het kamertje ook zoveel mogelijk gaan werken met natuurlijke producten. En daar mag rotan niet bij ontbreken! Toen ik deze opbergmand in de vorm van een appel zag, was ik op slag verliefd! Handig om de kleine prulletjes in op te bergen zoals knuffels.

Dieren wandhaakjes

babykamer musthaves

Wandhaakjes en kapstokjes kun je nooit genoeg hebben! Maar als ik dan ook nog eens haakjes tegen komt die niet alleen handig zijn maar ook nog eens mooi, dan ben ik om. Ik denk dat de luipaard, de giraffe en de leeuw hier zeker een plekje gaan krijgen. Nog leuker: ze zijn allemaal van hout gemaakt!

Safari kussen

babykamer musthaves

Nog zo’n leuk ontwerp van Trine Andersen is dit safari kussen in de vorm van een paard. Alleen al leuk om neer te zetten op een plankje, in een mandje of juist op de commode! En dat niet alleen; de knuffel is gemaakt van 100% linnen, gevuld met gerecycled polyester en de manen zijn gemaakt van 95% wol. Perfect weer als natuurlijk materiaal.

Opbergkastje

babykamer musthaves

Stiekem heb ik het Round Dorm opbergkastje al een tijdje in huis. En nu mag ‘ie dan ook eindelijk een mooie bestemming krijgen! Want hoe leuk is het om in dit kastje aan aantal mooie items neer te zetten samen met wat mooie verzorgingsproducten? Je kunt dus wel raden waar deze komt te hangen in de babykamer; boven de commode!

Speelkeuken

babykamer musthaves

Wellicht loop ik al wat voorruit met deze accessoire, maar mooi is ‘ie zeker! Dit minimalistische keukentje staat namelijk niet alleen leuk in de kinderkamer maar ook prima in de woonkamer omdat hij gemaakt is van berkenhout en multiplex. Ik ben benieuwd of we over een tijdje dan ook dit keukentje kunnen gaan aanschaffen voor onze dreumes.

Welk van deze Ferm Living  accessoires mag er bij jou niet ontbreken in de babykamer? 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?