Mijn werkplek + stem op mij!

Sinds mei 2014 wonen vriendlief en ik samen in ons eigen opgeknapte huis(je). Vandaar dat de rubriek ‘Een kijkje bij ons thuis’ vanaf nu elke vrijdag zal gaan verschijnen. In deze rubriek vind je elke week één item waar ik gek op ben bij ons thuis.

In de studeerkamer hebben we bewust gekozen voor de felle kleur blauw. Hierdoor lijkt de kamer groter, maar je kan  je ook beter concentreren door die kleur. Daarnaast vind ik het superfijn om een werkplekje te hebben. Voor mijn blog heb ik natuurlijk allerlei ideeën nodig en die hang ik dan graag aan het in moodboard-rek. Daarnaast vind ik de magazinehouders zooooo leuk!Mijn woonwonder heb ik ingestuurd bij Stylefruits want die hebben momenteel een contest. Op dit moment sta ik op nummer 1 (yay!) en dat wil ik natuurlijk het liefst zo houden, haha! Daarom wil ik jullie vragen om op mijn foto te stemmen. LET OP: dit kan elke dag, maar dan wel op hetzelfde tijdstip.. (voorbeeld: stem je om 3 uur ’s middags op mij, dan kan dit de volgende dag ook pas vanaf 3 uur ’s middags).

Om te stemmen via je mobiel, klik op dit linkje: http://www.stylefruits.nl/specials/woonwonder?mobile=0
Om te stemmen via je laptop, klik op dit linkje:www.stylefruits.nl/specials/woonwonder 

PS: mocht ik winnen, dan geef ik, aan één van de stemmers, van het gewonnen shoptegoed een woonaccessoire weg.

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 20 april 2015 / 12:40

  Wat is dat een hele mooie kleur muur, zeg! Dat moodboard rek staat er ook super leuk bij, daar kan je veel inspiratie kwijt. xo

 2. 20 april 2015 / 12:40

  Ah wat een leuk idee zo van dat rek. En ik heb ook kledinghangers met tijdschriften eraan, superleuk en handig hè? Ik ga gelijk even voor je stemmen :D

  xo Liesbeth

 3. 20 april 2015 / 12:40

  Wat gaaf, helaas heb ik geen account bij Stylefruits, anders had ik uiteraard eventjes gestemd.

 4. 20 april 2015 / 12:40

  Wauw, super tof! Zo'n bord vind ik echt heel erg gaaf. Ik ga stemmen :-).

 5. 20 april 2015 / 12:40

  Oh wauw, dit ziet er zooo mooi uit <3 Love it!! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?