Interieurproof vakanties in Griekenland

Een vakantie vinden is vaak een hele (leuke) zoektocht! Vooral als je net als ik ook nog eens kijkt naar de inrichting van de accomodatie. Je bent een interieurjunkie of je bent het niet, haha… Ik word er gewoon enorm blij van als een verblijf een fijne sfeer en mooi interieur heeft! Dit jaar zijn we al vroeg begonnen met onze vakantie zoektocht en hebben we zelfs al geboekt!

En daarom lijkt het mij leuk om de mooiste instaproof accommodatie met een Scandinavische en Bohemian inrichting op Griekenland alvast met jullie te delen! En natuurlijk deel ik ook ons verblijf voor dit jaar! En het leuke is; de meeste verblijven zijn nog redelijk betaalbaar…


The Syntopia by Orion Hotel – Kreta

Bron foto’s: The Syntopia by Orion Hotel

Dit hotel op Kreta bestaat al een poosje maar is pas helemaal gerenoveerd! Het hotel heeft een adults only concept, wat betekend dat alles puur op volwassenen is gericht. Het zandstrand ligt vlakbij net als de winkeltjes en restaurants. Daarnaast heeft het hotel zelf ook een zwembad met prachtige zonnebedden en bohemian kussens. En dan heb ik het nog niet eens over de kamers, want die hebben al helemaal een bohemian sfeertje!


Sunprime Pearl Beach – Kos

Bron foto’s: Ving Thomas Cook

Toen ik de kamers van dit kleinschalige hotel zag, was ik al grotendeels om. En gelukkig bleek ook de rest zo mooi! Het grappige is dat wij ook al eens verbleven in een hotel van Thomas Cook op Gran Canaria. Sunprime Pearl Beach is Scandinavisch ingericht met veel hout en bruin tinten. En die zeegras parasols zijn toch echt te leuk?! Ook dit hotel heeft een adults only concept en ligt nabij het strand het het centrum van Marmari.

Samian Mare Hotel Suites & Spa – Samos

Bron foto’s: Samos Hotel Resorts

Nog zo’n mooi Scandinavisch pareltje! Ik viel hier gelijk voor de vele gezellige hoekjes dat dit hotel heeft. Maar ook de kamer mag er wezen! Al moet ik denk ik eventjes wennen aan de transparante badkamer… Vorig jaar is dit hotel volledig gerenoveerd en juist dit hotel hanteert geen adults only concept. Zo’n 200 meter van het hotel af vind je een wijnproeverij, je zit ongeveer 50 meter van het strand én je kunt o.a. een wandeling maken naar een waterval.


Cooks Club Hersonissos Crete – Kreta

Bron foto’s: Cook’s Club

Volgens mij kwam ik dit verblijf als eerste tegen. Niet gek dus dat dit Bohemian hotel gelijk een plekje kreeg op mijn lijstje. En toen ik eventjes verder ging speuren kwam ik erachter dat het een concept is van Casa Cook. Die trouwens nog veel meer prachtige accommodaties hebben in hetzelfde sfeertje! Ook dit is weer een adults only concept en dichtbij het hotel vind je diverse winkels, restaurantjes en bars.

Casa Cabana – Rhodos

Bron foto’s: Casa Cabana

En last but not least; ons verblijf van dit jaar! Ik had hem al op mijn ‘iets duurdere’ lijstje gezet, maar omdat we pas na de zomervakantie weg gaan, werd het prijsje ook super leuk! Zelfs zo leuk dat we besloten te gaan voor suprior room met jacuzzi op balkon… Say whaaat?! Dit hotel heeft een Scandinavisch en Bohemian sfeertje die ik zo zal willen hebben in huis. Ook hier zitten genoeg restaurantjes in de buurt én er zijn genoeg bezienswaardigheden! Zoals het witte dorpje Lindos! Je snapt natuurlijk wel dat ik nu alvast ga aftellen he?

Kijk jij ook altijd naar het interieur van het verblijf? En heb jij jouw vakantie al geboekt?

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Thea Lemmens
  15 april 2019 / 08:02

  Hey Judith, neem ook een een kijkje bij App Anassa suites Ammoopi Karpathos, en bij Villa Reina ook op Karpathos. Is van een Ned. getrouwd met een Karpaat..kleinschalige app..

  • judith-huls
   Auteur
   15 april 2019 / 09:12

   Wat een leuke tip! Ik ga eventjes kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?