Mijn favoriete collector’s items

Kay Bojesen

Kleine accessoires: eerder wilde ik er niets van weten. Maar nu inmiddels een paar jaar verder is dat wel anders! Ik heb inmiddels al een hele lijst op mijn wishlist staan. En niet zomaar een paar accessoires…

Nee. Namelijk echte design collector’s items. Stuk voor stuk zijn het prachtige verzamelobjecten die ik graag in onze nieuwe kast zal willen neerzetten. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien.

Dierenverzameling

Kay Bojesen

Bovenaan mijn wishlist staan de prachtige items van Kay Bojesen. Het lijkt mij geweldig om onze toekomstige nieuwe kasten in te richten met een aantal van deze verzameldiertjes. Mijn nummer één items van deze ontwerper is deze Nijlpaard. Door het eikenhout krijgt ie een echte Scandinavische look. Nog leuker is dat je zijn mond kan gebruiken als pennenhouder. Zo is ‘ie nog praktisch ook!

Kay Bojesen

Van deze zelfde ontwerper heb ik nog twee diertjes op mijn wishlist staan. Zo ben ik ook al een poosje verliefd op het leuke slingeraapje! De verschillende houtkleuren maken dit aapje in mijn ogen helemaal af. En je kun hem bijna overal aan ophangen!

Daarnaast ben ik als blauwliefhebber onwijs blij dat Kay Bojesen ook houten dieren maakt in verschillende kleuren. Zoals de Songbird Kay. Een leuk blauw vogeltje. Die kan hier in huis eigenlijk niet ontbreken. De Songbird is vernoemd naar de familieleden van de ontwerper. En dat betekend dus ook dat dit vogeltje er nog in 6 andere kleuren is.

Miniatuur

Maar naast deze ontwerper zijn er nog genoeg andere merken die ook leuke collector items hebben! Zoals Vitra. Zij hebben de Elephant kinderstoel ontworpen en laat die nou ook verkrijgbaar zijn in een miniatuur variant. Hoe schattig! Ook dit diertje staat nog op mijn wishlist. Ik geloof onze kasten straks een kleine dierentuin worden, hihi.

Ook een stoer object mag ik onze kast straks niet ontbreken! Daarom staat deze leuke politie auto van Magis ook nog op het lijstje! Door de metalen onderdelen krijgt dit autootje een stoer uiterlijk. En de auto is blauw! 1 + 1 = 2 toch? Deze kan ik niet laten staan! Ik kan niet wachten totdat onze kasten straks af zijn, zodat ik ze kan gaan inrichten met deze items! Mijn lijstje is in ieder geval alvast gemaakt. :)

Hebben jullie ook collector items in huis?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?