Lijstje, lijstje aan de wand

lijsten eetkamer

Niet alleen de werkkamer kreeg een make-over de afgelopen maand, maar ook de eetkamer en woonkamer. In mijn allerlaatste blogje vertelde ik al dat de make-over van de werkkamer ervoor gezorgd heeft dat de eet- en woonkamer er ook aan moesten geloven. Na een halfjaar ben ik eigenlijk de kurken onderzetters en placemats aan de muur alweer zat. En ook de groene lambrisering, die er toch nog 3 maanden op gezeten heeft, mocht alweer vervangen worden. 

Allereerst voor een nieuwe muurkleur. Namelijk ‘Sandy Beach’ van Flexa. Dit kleurtje is ook terug te vinden in de blogpost met de moodboard voor de woon- en eetkamer. Maar niet alleen een nieuw kleurtje, maar ook voor nieuwe muurdecoratie. Zelf kan ik namelijk super slecht tegen kalen muren! Ik vind het dan zo kaal en sfeerloos… Ben ik de enige? En met een onderdeel van die muurdecoratie mag ik ook nog eens één van jullie blij maken!

Lijsten aan de muur

eetkamer muur lijsten

Zelf wist ik nog helemaal niet wat ik nou als muurdecoratie wilde. Ik ging op Pinterest opzoek naar muurinspiratie en kwam daar het stylingsidee van vtwonen tegen. Namelijk lijsten op de muur. Heel enthousiast kocht ik een aantal lijsten (50×70 cm) van Ikea in, totdat ik er achter kwam dat je ook gemakkelijk lijsten kan maken met wat latjes van de bouwmarkt. Stiekem moest ik wel weer even lachen om deze blunder. En zo maak ik er ook mijn eigen variatie van. Daarna verfde ik de lijsten in de kleur Denim Drift, zodat ook in de woonkamer deze grijssblauwe kleur terug komt.

Posters als extraatje

lijsten eetkamer

De basis is nu gezet! Maar lijsten zonder iets erin, blijft nog steeds kaal. Ik besloot een drietal posters uit te zoeken bij Textposters. Dit is een webshop met een groot assortiment posters. Zoals Scandinavische of Botanische posters. Het leek mij een leuk idee om een aantal kleinere posters in de grote lijsten te hangen. Na ontvangst van de posters, ben gelijk aan de slag gegaan en het geeft zo’n speels effect! En kijk nou hoe mooi de verschillende tinten van de posters matchen met onze muur en de lijsten. Ik ben he-le-maal- happy!

Winnen

eetkamer lijsten

Aan het begin van deze blogpost gaf ik al aan dat ik één van jullie ook blij mag maken! Via Instagram mag ik namelijk samenwerking met Textposters 3 posters naar keuze (20×30 cm) weggeven. Meedoen?

 1. Volg mij (@juudithhome) en Textposters (@textposters.com_)
 2. Deel één van de foto’s uit deze blogpost met de #juudithhometextposters en vergeet ons daarin niet te taggen!

Meedoen kan t/m zaterdag 4 maart. De dag daarna (5 maart ) maak ik de winnaar bekend op IG.  Goodluck!

Volg:
Delen:

4 Reacties

  • judith-huls
   Auteur
   27 februari 2017 / 15:14

   dankjewel! :) X

 1. 4 maart 2017 / 10:58

  Wat ontzettend tof om zo je muur op te vullen! Jij hebt altijd van die leuke, creatieve ideeën voor je interieur! Echt geweldig om te zien. Ik doe super graag mee! Je interieur is echt mijn voorbeeld voor mijn kamer hihi!
  liefs

  • judith-huls
   Auteur
   10 maart 2017 / 09:37

   Ah lief, dankjewel! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?