Denim Drift werkkamer

Denim Drift werkkamer

Wauw. Wat was het lastig, but I did it! Ik wist namelijk 3 weken lang de werkkamer ‘verborgen’ te houden na zijn make-over. Als ik ergens slecht in ben, is het wel iets geheim houden waar ik enthousiast over ben. Maar ik kan het resultaat dan nu eindelijk met jullie delen!

Toen vriendlief voor een paar dagen naar Israel ging, had ik een mooi excuus om de werkkamer aan te pakken. Ik vond de kamer namelijk al een tijdje te ‘basic’ ogen en al een poosje zat ik met Denim Drift in mijn gedachten. Hier vind je de werkkamer hoe hij er eerst uit zag. En het erg is nog, deze make-over heeft er voor gezorgd dat de woonkamer er ook aan moest geloven… Oops.

Horizontale blokken

werkkamer Denim Drift

Zelf vind ik een hele muur in deze kleur verven een beetje teveel van het goede. Bovendien past dat hier denk ik ook niet bij de rest van het interieur. Daarom besloot ik voor iets anders dan normaal te gaan. Zo verfde ik twee horizontale blokken in verschillende breedtes op de muur. Daardoor oogt de studeerkamer nu nog groter! En het leuke is dat je met de horizontale strepen ook kan gaan variëren in hoogtes met het stylen van accessoires voor een speels effect. Laat dat nou net mijn bedoeling zijn geweest… De studeerkamer kon namelijk wel wat meer spannende effecten gebruiken.

Denim Drift wandplanken Vitra

Daarom besloot ik op zoek te gaan naar nieuwe wandplankjes. Bij MisterDesign nam ik een kijkje tussen de design wandplanken. Er stonden heel veel mooie wandplanken tussen, maar ik liet mijn oog vallen op de Corniches wandplanken van Vitra. Deze planken vielen mij gelijk op door de bijzondere vorm! Een soort ronde bollige vorm en niet recht. Iets heel anders dan de normale vlakke wandplanken. Daarnaast zijn er verschillende formaten van deze Corniches wandplanken, wat het effect nog leuker maakt. Ik koos voor de small en medium plankjes. De designer van deze wandplanken zijn Ronan & Erwan Bouroullec. De broers hebben onder andere ook samengewerkt met bekende merken zoals Hay en Kartell.

Denim Drift, goud en wit

werkkamer Denim Drift

En kijk nou, ze zorgen echt voor een bijzonder effect aan de muur! Naast onze nieuwe iMac, zijn dit toch echt wel dé blikvangers van de werkkamer. Zelf ben ik totaal geen boekenmens, daarom zul je die hier ook echt niet snel terug vinden en al helemaal niet op deze mooie wandplankjes. De Corniches wandplanken hebben we op verschillende hoogtes gehangen voor dat speelse effect. Daarna stylede ik de wandplanken af met gouden accessoires. Goud staat namelijk zo mooi bij de kleur Denim Drift.

Wat vind jij van deze make-over?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 21 februari 2017 / 22:19

  Leuk!! Wij gaan de kleur Denim Drift in onze slaapkamer gebruiken.

  • judith-huls
   Auteur
   22 februari 2017 / 10:46

   Leuk! Zo’n mooie kleur! :)

  • judith-huls
   Auteur
   27 februari 2017 / 15:14

   Aaawh dankjewel Anne! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?