Binnenkijken bij Ilse van Elleswijk

binnenkijken bij Ilse van Elleswijk

Niks leukers dan binnenkijken bij iemand anders toch? Zelf kijk ik graag binnen bij anderen, maar ik vind het ook tof om anderen te kunnen inspireren met mijn interieur. Daarom vind ik het superleuk dat Judith jullie een kijkje wilt geven in mijn huis.

Ik ben Ilse van Elleswijk, 34 jaar en ik werk als interieurblogger en blogcoach. Interieur is mijn grootste passie en het is dan ook een droom die uitkomt dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.Op InteriorTwin.com blog ik over interieur. Van make-overs in mijn eigen huis, binnenkijkers tot interieurtips. Ik vind het te gek om anderen te kunnen inspireren voor hun eigen interieur en heb altijd wel ideeën voor leuke onderwerpen om mee aan de slag te gaan. Ik woon samen met mijn man en onze hond Jackie in een nieuwbouwwoning in Arnhem. Dit huis hebben wij helemaal naar onze eigen smaak kunnen inrichten, zo fijn. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, op reis of wandelen met Jackie. En natuurlijk ben ik altijd wel bezig met leuke projecten voor in huis.

Mijn woonstijl door de jaren heen

Toen wij 4 jaar geleden hier kwamen wonen was mijn woonstijl vooral Scandinavisch. Maar gaandeweg voegde ik steeds meer stoere elementen toe voor een wat industrieel interieur. En de laatste tijd merk ik dat ik steeds meer beïnvloed word door de bohemien en eclectische stijl. Ik vind het leuk om mijn interieur aan te passen met kleine veranderingen, zonder dat alles nieuw hoeft. Een muurtje verven of wat accessoires veranderen maken vaak al een enorm verschil. Wat mij betreft hoeft een interieur ook niet statisch te zijn en mag het best met de trends mee veranderen. Zolang je maar je eigen persoonlijkheid erin blijft terugzien en je tevreden bent met je interieur, dan is het goed.

Een huis met persoonlijkheid

Voor mij is een huis met persoonlijkheid erg belangrijk. En daarmee bedoel ik niet dat je woonkamer vol moet hangen met foto’s. Maar wel dat je je eigen draai eraan hebt gegeven en dat het niet een showroom huis wordt. Bij de één zie je bijvoorbeeld een huis vol vintage items, bij de ander overal bloemen en weer bij iemand anders allemaal zelfmakers. Dat vind ik zo tof, dat elk huis weer anders is. Ons huis is een mix van design, tweedehands en zelfmakers. Maar vooral kleur: in bijna elke ruimte zie je wel kleur. En planten natuurlijk, dat is iets waar ik ook gek op ben. Helaas sneuvelt er nog weleens een plant, want groene vingers heb ik niet echt. Maar het gaat mij gelukkig steeds beter af en ik heb inmiddels een aantal planten waarvan ik weet dat die het standaard goed doen in huis.

Een huis is in ieder geval nooit af en ik heb nog genoeg leuke ideeën om de komende tijd mee aan de slag te gaan. Wil je daarvan op de hoogte gehouden worden? Hou dan InteriorTwin.com in de gaten of volg mij op @ilsevanelleswijk.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?