Zomerse kleurtjes in de slaapkamer

dekbedovertrek Beter Bed

Beddengoed: je kunt er geloof ik nooit genoeg van hebben? Zo houd ik er van om in de winter te gaan voor donkere dekbedovertrekken (leuk galgje woord), zoals grijs of donkerblauw. Maar kies ik voor de lente en zomer toch liever voor een lichte variant.

Iets wat jullie misschien wel opvalt is dat ik liever voor een effen dekbedovertrek ga, dan een dekbedovertrek met allerlei patroontjes en figuren. Dat doe ik bewust, want ik vind dat een slaapkamer rust moet uitstralen. Het is toch dé kamer waar je lekker bijkomt en je batterijtje weer oplaadt.

Nog meer zomerse kleurtjes

dekbedovertrek Beter Bed

Toch ben ik dit keer een beetje ‘out-of-the-box’ gegaan.. Ik wilde namelijk voorzichtig nog wat meer kleur toevoegen in de slaapkamer. Onze slaapkamermuren zijn natuurlijk allemaal al blauw, maar wat mij betreft kon er nog wel een vrolijk (en vooral ook zomers) kleurtje bij!

dekbedovertrek Beter Bed

Na wat rond te hebben gesnuffeld tussen de summersale van Beter Bed, had ik al een aantal extra tabbladen openstaan met mijn favorieten. Toch begon de twijfel weer toe te slaan toen ik het dekbedovertrek met print van breisel en onregelmatige wittinten zag… Maar omdat ik helemaal uit de doos wilde denken (dit klinkt best grappig in het Nederlands), besloot ik om te gaan voor het Chalk dekbedovertrek.

Mooie combi

dekbedovertrek Beter Bed

Dit dekbedovertrek bestaat uit banen in verschillende tinten met krijtstrepen. Zoals grijs, nude en oudroze. En die kleuren bij elkaar vind ik zelf zo’n fijne combi! Wij hebben nu natuurlijk de Heart Wood lambrisering in de woonkamer waardoor ik langzamerhand steeds meer rozetinten wil toevoegen in huis. Daarnaast hebben we ook veel grijze muren waardoor ook dit kleurtje eigenlijk perfect past bij de rest. Een perfecte match dus!

Oh; en daarnaast zorgen de denim drift muren en de donkerblauwe accessoires voor een kleurrijk plaatje. Missie geslaagd!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Beter Bed en Social Connectors. 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?