WIN | Schapenvachtje naar keuze van Sheepy.cc

grijs wit schapenvachtje

Je zult het nog niet echt zeggen, maar officieel gezien is het al een paar dagen herfst. De tijd van de kaarsjes, plaids, veel kussens, schapenvachtjes, de koppen thee en de vroege donkere dagen. Ja, ik heb er al helemaal zin in! Daarnaast vind ik het heerlijk om onze woonkamer weer warm en (nog) gezellig(er) aan te kleden. 

Toen ik werd benaderd door Sheepy was ik enorm blij en verrast. Want een echt schapenvachtje ontbrak hier nog in huis! En het leuke is; in samenwerking met Sheepy mag ik ook nog eens een schapenvachtje naar keuze weggeven!

Sheepy.cc

vachtje grijs

De eigenaresse van Sheepy is Natasja. Zelf liep haar verzameling schapenvachtjes nogal uit de hand. Daarnaast hield de schoonvader van Natasja tot zijn 55e levensjaar schapen als hobby. En zo is Sheepy ontstaan. De vachten van Sheepy zijn aan de hand van een persoonlijke selectie ingekocht. Daardoor bestaat het assortiment enkel uit unieke exemplaren. Persoonlijke service, geen tussenpersonen en het bieden van een groot soort assortiment schapenvachten is wat Sheepy uniek maakt. En het assortiment is echt groot! Van witte vachtjes tot aan bruin-witte, grijze of zwart-witte vachtjes, en van maat XS tot XXL. Dit vind je allemaal bij Sheepy.

Uniek vachtje

schapenvacht

En dat de vachtjes uniek zijn, valt denk ik wel te zien aan het vachtje die ik zelf heb uitgekozen. Ik wilde voor een schapenvachtje gaan dat ik nog niet eerder gezien had en besloot toen te gaan voor dit wit, grijs, zwarte vachtje. Zoals Natasja mij zelf vertelde: ‘het pareltje van de webshop’. Een parel is dit vachtje zeker weten! Want, wat is ‘ie mooi! Niet alleen ik ben verliefd op het vachtje, maar ons Poezenbeest ook. Dat gaat nog voor veel discussies zorgen, haha ;)

Winnen

vachtje

Via Instagram mag ik in samenwerking met Sheepy een vachtje naar keuze weggeven. De kleur en het formaat mag je dus helemaal zelf bepalen! Meedoen?

  1. Volg mij (@juudithhome) en Sheepy (@sheepy.cc)
  2. Tag twee vrienden onder de foto die volgens jou ook zo’n vachtje verdienen.
  3. Als extra kans: deel één van de foto’s uit deze blogpost met de #juudithhomesheepy en vergeet ons daarin niet te taggen!

Meedoen kan t/m 9 oktober. Goodluck!

PS. Natasja weet van haar schoonvader, dat schapen nooit alleen voor de vacht worden geslacht.

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 26 september 2016 / 22:10

    Dit vind ik heel gaaf en kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik doe zeker mee! Ik volg jullie allebei nu op IG en heb twee andere personen getagd

  2. 28 september 2016 / 02:37

    Ik ben meteen eens even gaan kijken bij Sheepy.cc en die vachten zijn inderdaad prachtig!!! Natuurlijk doe ik mee aan de winactie (@paramara1982), maar er gaat sowieso een vachtje op mijn kerstverlanglijstje! De prijzen vallen me ook heel goed mee. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?