Sostrene Grene Paascollectie 2021

Het voorjaar staat alweer bijna voor de deur en daarbij ook gelijk de Paasdagen. Op de een of andere manier link ik die twee vaak aan elkaar… Komt vast door alle vrolijke kleurtjes en de tulpen die er bij horen! Ook dit jaar komt één van mijn favoriete winkels weer met een mooie Paascollectie; namelijk Søstrene Grene! 

Inmiddels is de Paascollectie net een paar dagen geleden al gelanceerd, maar dat doet mij niet tegenhouden om deze collectie niet met jullie te delen. Want ik ben fan! De twee zussen hebben voor deze collectie paasproducten gelanceerd om het seizoen mee te omarmen en een fijne sfeer in huis te creëren. Klinkt dat goed of klinkt dat goed? Ik zal jullie mijn favorieten in dit blogje delen. Leuk feitje: inmiddels heeft Søstrene Grene ook een online webshop!

Paascollectie 2021

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?