Op zoek naar vouwgordijnen


Momenteel woon ik al vanaf vorig jaar mei samen. We hebben het huis helemaal van top tot teen aangepakt en geloof me, dat is veel! We zijn er namelijk niet niks voor niks mee bezig geweest. Momenteel willen we de studeerkamer toch echt eens afmaken. Zo hebben we helemaal nog geen bureau, staat er alleen maar troep in en kan iedereen bij ons naar binnen kijken.
Tegenover ons zit een huisartsenpraktijk en fysio in één. Op zich is dat geen probleem zal je denken. Maar wel als ik je vertel dat de fysio op de eerste verdieping zit en uitzicht heeft op ons rommelhok/studeerkamer en iedereen lekker mee kan genieten als ik de was aan het ophangen ben.
Ik heb mijn punt denk ik wel duidelijk gemaakt: er moet toch echt een oplossing komen voor de ramen. Naar wat zoeken kwam ik op de webshop van Velux uit (je kan hier klikken om naar de webshop te gaan). Om eerlijk te zijn kende ik deze webshop nog niet, maar opvallend is, is dat ze een groot assortiment hebben wat betreft raamdecoratie.
Mijn favoriete collectie is de ‘colour collection by Scholten &Baijings’. Ik vind namelijk dat een rolgordijn heel veel kan doen met een kamer en daarom mag er best wel wat kleur inzitten. Zelf hebben we in de studeerkamer een knalblauwe muur en daar hoort natuurlijk een blauwkleurig vouwgordijn bij! Mijn voorkeur zal dan ook uitgaan naar het vouwgordijn linksonder.
Oh en over het ophangen van de was: de laatste tijd hangt er bijna alleen maar de kleur zwart aan omdat ik niet zo vaak kleur draag. Daardoor wordt de studeerkamer ook direct heel erg somber. Misschien moet ik dan toch maar overwegen om nog meer grijze items te gaan aanschaffen om zo ook de studeerkamer een leuker (was) kleurtje te geven?

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 18 februari 2015 / 11:01

    Een extra excuus om te gaan winkelen, haha, om wat meer kleur in je studeerkamer te brengen! (: Mijn ouders hebben onlangs ook een vouwgordijntje gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?