NEW IN | Scandinavische kattenkrabpaal

IMG_0483Ik ben gek op alles wat maar te maken heeft met interieur. Of het nu gaat om een kleine woonaccessoire of een meubelstuk. Ik deel graag mijn nieuwe pareltjes of wishlisten met jullie!

Ik vind het altijd wel een beetje een ‘ding’. Wij hebben één huisdier, Poes. Maar dat beessie moet natuurlijk ook zo haar behoeftes doen en wil zo nu en dan ook eens even lekker ergens aan krabben. Ja, ik heb het over een kattenbak en kattenkrabpaal. Ik denk dat je aan de lelijkheid van een ‘standaard’ kattenbak niet zoveel kan doen, maar een krabpaal heb je in allerlei soorten en maten!

Huisdierplein

Van Huisdierplein mocht ik een product naar keuze uitkiezen. Naast dat ik onze krabpaal super lelijk vond, was hij ook echt aan vervanging toe. Dus ging ik voor de Scratche’s Dream van Ebi. De krabpaal is in het echt nog mooier dan ik verwachtte. Dus niet alleen Poes blij, maar ik ook blij want hij past zo goed bij onze Scandinavische inrichting!

IMG_0492

Scandinavische speeltjes

Poes heeft soms van die momenten dat ze mijn oordopjes of haarknipjes aanvalt. Héél leuk zo’n speels beessie, maar liever niet met mijn spullen! Daarom zocht ik ook deze muisjes met Catnip uit. Ik had nog nooit eerder van Catnip gehoord. Na wat speurwerk op het world wide web kreeg ik dit: “Catnip is hetzelfde als kattenkruid. Als katten in de buurt van catnip komen, knuffelen ze er meteen op los en lijken in de zevende hemel te zijn.” Ja, it’s true. Poes bleek ook even in de zevende wereld te zitten en de muisjes vlogen door het huis.

IMG_0491

IMG_0486

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. 25 maart 2016 / 14:16

  Oh superleuk als je een krabpaal hebt die mooi in je interieur past!

 2. 25 maart 2016 / 14:52

  Wauw, super mooie spulletjes zeg! Hihi, het is inderdaad altijd een beetje jammer dat huisdierspullen vaak niet zo mooi zijn. Maar zo is er zeker een oplossing :)! Fijn paasweekend <3!

 3. 31 maart 2016 / 20:39

  Leukk! Als Ik een poes had zou ik er ook een willen: )

 4. Annelotte
  5 september 2016 / 23:35

  Hartstikke mooi! Huisdieren spulletjes ik stijl! Dan mag wel eens wat meer komen past prachtig bij jullie xxx

 5. Helma Veldhuizen
  6 september 2016 / 09:50

  Echt leuk! Ik ben ook zo’n interieurfreak waarbij alles met elkaar moet matchen.
  Heb daarom laatst op http://www.krabpaal.nl een design krabpaal aangeschaft die ook precies in mijn interieur past :)

 6. 5 mei 2017 / 17:03

  Ik heb krabpalen altijd zulke lelijke dingen gevonden. Helemaal als ze in de woonkamers in het zicht stonden. Gelukkig zie vandaag de dag meer variaties in krabpalen. Een design krabpaal online kopen! Wie had dat ooit gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?