Mijn favoriete items uit de nieuwe collectie van Ferm Living

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef. Maar inmiddels zit mijn zwangerschapsverlof er weer op en ben ik alweer druk bezig met het spotten van nieuwe collecties en het veranderen in huis. Iets wat ik de afgelopen weekjes toch wel enorm gemist heb!

En zo kwam ik erachter dat ook één van mijn lievelingsmerken alweer een nieuwe collectie gelanceerd heeft. Ik heb het namelijk over de Autumn/Winter collectie van Ferm Living. Tijd om jullie mijn favorieten te laten zien in dit blogje!

1. Meridian tafellamp

Ferm Living

Met deze grijze en natte dagen kun je maar niet genoeg verlichting in huis hebben. Zelf vind ik het leuk om zo nu en dan te wisselen met verschillende soorten lampjes in huis. En zo zie ik dit prachtige Meridian tafellampje al helemaal schitteren bij ons naast de schouw.  Ik vind namelijk de combi van geometrische elementen en de boog prachtig. Éen ding is zeker; deze komt op mijn verlanglijstje!

2. Amass mat

Ferm Living

Nu het herfst is, ligt er bij ons in bijna iedere kamer wel een vloerkleed. Maar vaak vergeet ik de badkamer hierin nog wel eens. En omdat we daar geen verwarming hebben is het wel heel erg fijn om er een badmatje te hebben liggen. Deze badmat, die ook ontworpen is door Trine Andersen, ziet er zo zacht en fluffy uit! Perfect voor in onze koude badkamer.

3. Stone kaarsenhouder

Ferm Living

Kaarsen en kandelaars: I love it! Eigenlijk brand ik ze het hele jaar door op, maar met dit seizoen nog net iets meer. En met de nieuwe kleuren in huis ben ik wel weer toe aan een aantal nieuwe varianten. Deze kaarsenhouders lijken op stenen en rotsen waardoor je een klein beetje de natuur in huis haalt. Hoe leuk!

4. Anse vaas

Ferm Living

Ook dit seizoen komt Ferm Living weer met een aantal nieuwe vazen. Ik heb al een heuse vazen verzameling, maar ik was nog altijd op zoek naar handgemaakte porseleinen vazen. Deze vaas van klei komt hier wel heel dichtbij in de buurt! Door de grote handvaten lijkt het gelijk een traditioneel aardewerk. En het leuke van dit ontwerp; zelfs zonder bloemen is de vaas een eyecatcher.

5. Handgesneden dier

Misschien wel het leukste items uit de hele collectie: dit handgesneden dier. Verkrijgbaar in een giraffe, jachtluipaard, olifant, nijlpaard, leeuw en zebra. Te leuk om alvast te gaan verzamelen voor Vinn want naast dat ik dol ben op houten speelgoed, ben ik ook helemaal weg van de safari dieren. Speelplezier gegarandeerd!

Wat vind jij van de nieuwe collectie? 

*Dit blogje is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?