Lekker warm in de hangstoel

plaid van wol

Sinds wij de hangstoel hebben in de woonkamer doe ik niets liever meer dan daar zitten. Dit fijne plekje heb ik geclaimd. Lekker schommelen en ondertussen veel inspiratie opdoen van Pinterest en Instagram. Héérlijk!

Ik breng er gerust een aantal uurtjes in door. Daarvoor is het wel belangrijk dat er ‘iets’ in ligt, want anders krijg je ook zo’n ‘houten kont’ gevoel… Zo stylede ik de stoel af met een mooi schapenvachtje en een groot kussen. Alleen ik zal ik niet zijn als ik na een tijdje weer wat anders zal willen (zucht). En daarmee doel ik natuurlijk op de styling, want die hangstoel gaat nog lange niet weg!

Wintermood

plaid

Terwijl de helft van de interieurliefhebbers alweer tulpjes in huis haalt en met het voorjaar bezig is, blijf ik nog even lekker in de wintermood. Ik vind het zo’n gezellig seizoen! De tijd van kaarsjes, chocomel, veel kussens, plaids en schapenvachtjes… Tja, ik moet nog niet aan het voorjaar denken.

plaid van merinowol

Daarom besloot ik een nieuw plaid in huis te halen voor in onze hangstoel. Niet zomaar een plaid, maar een handgemaakt plaid van Merinowol. Ik kon er eigenlijk ook niet meer omheen, want op IG zijn deze plaids regelmatig te zien. Ik koos voor een plaid van Puur Kees in het gemêleerd ecru. Ik had het plaid niet alleen super snel al in huis en dat terwijl het wol eerst nog een speciale vilt behandeling krijgt (zodat het sterker is en minder snel gaat spillen).  Maar hij is in het echtie ook nog eens zoveel mooier dan op de foto’s!

Plaid van merinowol

gebreid plaid

En moet je nou toch eens kijken hoe mooi ‘ie staat in onze hangstoel! Zo fijn om ’s avonds, lekker warm, in weg te kruipen. Ik ben bang dat dit plekje straks niet alleen meer door mij geclaimd is. Want vriendlief heeft er momenteel zijn zinnen ook op gezet…

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Puur Kees.

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 4 februari 2017 / 21:53

  Wauw prachtig plaid! Snap dat je er niet meer uit wilt…

  Danielle

 2. Lisanne
  13 december 2018 / 18:04

  Wauw waar komt deze stoel vandaan?

  • judith-huls
   Auteur
   4 januari 2019 / 14:50

   Hij is officieel van Sissy Boy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?