Nog meer indigo in huis

Kähler design najaarscollectie 2018

Vazen en kandelaars. Je kunt er eigenlijk nooit te veel hebben! Toen ik de nieuwe najaarscollectie van Kähler Design voorbij zag komen, wist ik het zeker: deze items verdienen een plekje in mijn huis! Niet alleen omdat Kähler één van mijn favoriete Deense merken is, maar ook omdat de nieuwe collectie bestaat uit veel donkerblauwe producten. En laat ik nou net dat kleurtje veel in huis hebben…

Zo komt Kähler dit najaar met een Hammershøi Indigo collectie en kandelaars. Maar dat niet alleen; ook komen ze met een geheel nieuwe vazen collectie (met bloemenprints) en nieuwe tafellampen! Yep, niet gek dat ik helemaal enthousiast ben toch?

Wauw, wauw en wauw

Kähler design najaarscollectie 2018

Het kan zijn dat Kähler Design je bekend voor komt! Zo schreef ik namelijk al eerder een keer een blogje over het Kähler Design event waarin de voorjaarscollectie gepresenteerd werd en liet ik jullie kennis maken met de zomerse tafelsetting met producten van Kähler. Daarnaast heb je vast wel eens de producten gespot, ze zijn namelijk erg populair in de (Scandinavische) interieurwereld!

Toen ik de producten stuk voor stuk uitpakte zei ik geloof ik bij ieder product; waaaauw! En de verbazing werd nog groter toen ik de Balustre lamp zag! Naast dat het een tafellamp is, is het ook een mooie decoratie! De bijzondere vormen vallen namelijk gelijk op. Ik heb er voor gekozen om de lamp te laten pronken op ons televisiemeubel samen met twee opbergboxen en de drie Hammershøi kandelaars. Het leuke van deze kandelaars is dat ze in hoogte verschillen. Zo kun je ze perfect groeperen! En ook ideaal voor een leuke tafelsetting… :)

Nieuwe lievelingsvazen

Kähler design najaarscollectie 2018

En toen was het de beurt aan de vazen. Die vanaf nu al getransformeerd zijn tot mijn lievelingsvazen. Naast de kleur is het design ook weer fantastisch! Zo hebben de Hammershøi vazen een mooi kraagje en lange groeven wat voor een luxe uitstraling zorgt. Ook van de Kabell vazen ben ik helemaal fan! De indigo bloemenprints op de vazen passen hier namelijk helemaal in het plaatje! Want ja; blauw is altijd goed! Mocht je nou geen blauwliefhebber zijn? De Kabell vazen zijn er ook in het roze!

En de bloemen? Die zijn momenteel weer helemaal hot! Het zijn namelijk speciale droogbloemen van Lamboo Dried & Deco. De bloemen worden stuk voor stuk met de hand afgesneden en na de oogst gedroogd. Dit gebeurd met een speciale techniek zodat de kleur en kwaliteit van de bloemen behouden worden. Vervolgens kunnen wij ze gebruiken voor het stylen van een mooie bos! En het fijne is; ze kunnen niet dood gaan zoals verse bloemen. Ideaal!

Moet ik nog zeggen dat ik verliefd ben geworden op de najaarscollectie? Nee hè? Sterker nog; ik denk dat er hier binnenkort nog een aantal kerstaccessoires van Kähler Design hen intrede mogen maken…

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kähler Design.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?