Ik heb een YouTube kanaal

Ja, je leest het goed: naast mijn blog en Instagram account ben ik nu ook mijn eigen YouTube kanaal begonnen. De reden waarom en wat je zoal mag gaan verwachten op dit kanaal leg ik in deze allereerste video uit. Spannend!

Zo denk ik dat YouTube een mooie aanvulling kan zijn op mijn blog en Instagram account, want met video kan je véél meer vertellen dan het kleine plaatje op Instagram. Ook wil ik jullie d.m.v. een weekvlog een kijkje achter de schermen geven en sta ik altijd open voor nieuwe ideeën, dus laat gerust een reactie achter! :)

Meer zien:

Benieuwd geworden naar de vlogs? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video’s.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?