H&M kerstcollectie 2017: Magical Moments

 

H&M Magical Moments

Sinds vorige week ben ik al een beetje in de kerstsfeer. Maar met het toepassen in huis wacht ik nog eventjes een kleine twee weken. Als ik dat volhoud tenminste, want ook nu heb ik weer een kerstcollectie die ik graag met jullie wil delen! Namelijk de kerstcollectie van H&M genoemd: Magical Moments. 

Groen, traditioneel rood en warm goud zijn de kleuren die centraal staan in deze collectie. Ga voor een sfeervol interieur met bloemen en planten, een traditionele kerst met rood en klassieke details of juist voor witte nuances met goudtinten. Kijk je mee naar alle sfeervolle foto’s? Als je nu geen zin krijgt in kerst…

Green theme

Zelf heb ik, behalve mijn plantjes, niks groens in huis. Maar nu ik deze groene collectie zie begin ik toch wel een beetje te twijfelen! De combinatie van groen wit en hout vind ik zo mooi bij elkaar staan! Je krijgt er echt zo’n gezellig en vooral ook natuurlijk kerstsfeertje van!

H&M Magical Moments

Classic red

Rood is gewoonweg niet mijn ding, maar ik snap dat de kleur onwijs goed past bij de kerst! Zelf zal ik dan de kleur ook niet zo snel in huis halen, maar ik weet zeker dat het bij anderen prachtig zal staan!

H&M Magical Moments

White & Gold

Dit is denk ik toch wel mijn favoriet van de Magical Moments collectie, want wat is de kleurencombinatie van goud en wit toch onwijs mooi! In een handomdraai krijg je met alle gouden items echt een luxe uitstraling! Ja, dit zie ik nog wel eens bij ons in huis verschijnen…

Wat vind jij van de Magical Moments collectie?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?