Goede voornemens voor 2017

slaapkamer roze

Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens. Met mijzelf had ik al afgesproken dat ik dit jaar niet meer aan goede voornemens ging doen. Totdat ik begon na te denken… Want 2017 is voor mij een spannend en belangrijk jaar! Daarom kunnen de goede voornemens eigenlijk niet ontbreken. Ik heb een top 5 samengesteld van mijn goede voornemens.

1. Afstuderen

verzameling vitra toolbox

Allereerst en misschien ook wel het belangrijkste wat mij staat te gebeuren dit jaar: afstuderen! Ik kijk hier al 2 jaar naar uit… Studeren vind ik eigenlijk maar niks. Mag ik dat zeggen? Jawel toch? Ik moet nog eventjes een paar weken doorbikkelen met school voordat ik op stage mag, maar dat geeft mij juist kracht! Want ik mag mijn afstudeerstage lopen bij een erg leuk bedrijf (in de woonbranche), namelijk Boer Staphorst! Uiteindelijk hoop ik toch wel in één keer te slagen, wat betekent dat ik 3 juli afgestudeerd kan zijn.

2. Een baan vinden

werkplek met Vitra Toolbox

En tja, na het afstuderen is het (vind ik) vanzelfsprekend dat ik opzoek ga naar een leuke baan. Eindelijk aan het werk! Misschien heel onwerkelijk, maar ik hoop een baan te vinden in de interieurwereld. Het lijkt mij echt te gek om ergens te mogen werken, waar mijn passie ook ligt… Het werk doen wat je leuk vind! Ja, ik kan niet wachten…

3. Naar de KvK

Artikel Juudithhome Nieuwe Meppeler

Eigenlijk is dit iets wat ik al héél lang op mijn lijstje heb staan! Maar door mijn afstudeerdrukte komt het er telkens maar niet van… Ik wil namelijk mijn blog aanmelden bij de KvK. In 2016 is mijn blog namelijk enorm gegroeid en heb ik onwijs veel leuke samenwerkingen gehad! Hoe leuk zal het zijn dat van mijn hobby mijn eigen bedrijfje kan maken?

4. Ons huis helemaal af maken

Jysk eethoek

Haha. Ik hoor jullie nu al lachen. Maar geloof het of niet, ons huisje is nog helemaal niet af… Of nou ja, op een klein beetje na niet af. Zo ontbreken er her en der nog een aantal plintjes op de plafonds. Ben ik gewoonweg niet tevreden over onze derde kamer op de bovenverdieping (die nu functioneert als rommel- en washok) en staat er in onze studeerkamer (aan de kant die nooit gefotografeerd wordt) een verschrikkelijk lelijke rommelkast… Oh, en had ik al vertelt dat we niet eens een fatsoenlijke thermostaat hebben voor de verwarming? Laat staan dat ‘ie op de goede plek zit… Klusjes genoeg dus!

5. Meer genieten

IMG_0651

2016 was voor mij vooral het jaar met héél veel stress. Stress op het gebied van mijn studie. Ik had het zo onwijs druk, dat ik daardoor mezelf regelmatig vergat. Ik kon niet ‘echt’ meer genieten van de leuke en kleine dingetjes om mij heen omdat er altijd wel weer een soort druk op mijn schoolwerk lag. Ik hoop hierin dit jaar een stuk rustiger te worden… Ik wil vaker kunnen denken ‘nu even niet’. Zodat ik ook eventjes een dagje kan genieten. Gewoonweg genieten, want alleen bij de gedachte word ik al blij!

Happy new year! XO

PS. Afvallen hoort hier eigenlijk ook tussen, maar daar ben ik al een paar maandjes mee bezig. Dus dat beschouw ik niet echt als een goed voornemen…

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?