Een opgeruimd bureau

werkplek met Vitra Toolbox

Heel eerlijk? Ik ben echt een rommelkont wat betreft mijn werkplek. Ik geloof zelfs dat vriendlief blij is dat we ieder een ‘eigen’ kant van het bureau hebben… Overal slingeren wel pennen, to-do lijstjes en papiertjes rond op het bureau. Maar of dat nou handig is? Nee.

Maar daar gaat vanaf vandaag hopelijk verandering in komen, want ik bestelde de Storage Toolbox van Vitra. Handig om al mijn prulletjes in op te bergen.

Opbergbak

Vitra Toolbox

De Storage Toolbox werd bedacht door Arik Levy. Een ontwerper uit Tel Aviv. Sinds 200o werkt hij samen met Vitra, voor wie hij een serie voor kantoorinrichting ontwierp. Daaruit is dus ook de Toolbox ontstaan. De Toolbox is bedoelt voor het opruimen van kleine (kantoor) materialen. De Toolbox heeft een handgreep waardoor je gemakkelijk al je spulletjes in één keer mee kan nemen. Handig voor als je geen vaste werkplek hebt. ;)

Het verzamelen kan beginnen

verzameling vitra toolbox

Zelf heb ik gekozen voor de kleur light grey. Achteraf gezien lijkt deze kleur alleen meer op beige dan op grijs… Toen ik de Toolbox ontving, ben ik met ‘hem’ door het hele huis gewandeld, haha. Zo verzamelde ik de pennen en de washitapes die ik nog beneden had liggen. Daarna kon ik door naar de werkkamer. Zo vond ik in de kast nog een aantal gummetjes en een puntenslijper. De rest van de rommeltjes die nog op het bureau lagen, hebben nu een mooi plekje gekregen in de Toolbox! Een mooie postcard er in, en tadaaa: de Toolbox is een eye-catcher geworden op mijn bureau. Het minimalistische design van de Toolbox past zo goed passen bij de rest van de studeerkamer! Less is more zeggen ze ook wel eens toch?

Design cadeaus

PS. Voor Sinterklaas en Kerst nog op zoek naar leuke design cadeaus? Dan is deze Toolbox leuk voor op je verlanglijstje! Je shopt hem namelijk voor €29,-.

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign. 

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 28 november 2016 / 13:37

    Leuk! Zo ziet het er wel een stuk opgeruimder uit. Ik hou van overzicht hahah

    xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?