Portugese tegeltjes van denim

Portugese tegeltjes behang

Ik geloof dat iedereen wel eens een foutje maakt. Zo maakte ik ooit de fout om de kleinste kamer boven bruin te verven. Als ik er nu weer aan terug denk, snap ik niet wat mij mankeerde. Misschien maakte ik zo het rommelhok wel iets donkerder en minder zichtbaar? ;)

Hier kun je stiekem nog eventjes spieken van een ‘before’ foto. Anyway. Een grote fout dus! En mede daardoor kreeg de kamer niet de functie die hij eigenlijk hoort te hebben…

Behang als eyecatcher

denim behang

Want zo willen wij hier al tijden een dressingroom van maken. En om een beginnetje hier aan te maken, wilde ik eerst een eyecatcher voor de muur vinden. Ik bedoel: de dressingroom mag er straks wel uitknallen! :) Lang hoefde ik eigenlijk niet te zoeken, want ik werd op slag verliefd op een behangetje uit de denim collectie van BN International.

Portugese tegeltjes behang

Namelijk een printje die mij doet denken aan Portugese tegeltjes, maar dan met een denim tintje. En daarna kwam het spannendste: namelijk het behangen (want dit heb ik nog nooit gedaan). Maar eigenlijk werd het mij super makkelijk gemaakt! Het behang is namelijk op de rol al helemaal uitgemeten waardoor je precies weet wat baan 1 is en 2 etc. Nu was het alleen een kwestie van de muur insmeren met lijm en plakken maar.

Een kleine DIY van behang

behang eetkamer

En kijk nou hoe mooi!! Ohhh! Soms blijf ik gewoon nog even een poosje in onze badkamer staan om nog eventjes naar de muur te kijken. En het overgebleven behang (ik bestelde ietjes extra) gebruikte ik voor de lijsten achter de eetkamertafel. Hoe gek het ook klinkt, ik krijg nu echt zo’n fijn buitenlands gevoel in huis. Wat ben ik hier onwijs blij mee! :)

Oh, en de dressingroom is nog niet af! Zo ben ik nog op zoek naar een mooie vloer en de kamer mag nog verder gestyled worden. Maar ik moest dit resultaat gewoon alvast met jullie delen! :) En… Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte als het zover is!

Wat vinden jullie van dit behangetje?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BN International.

Volg:
Delen:

8 Reacties

  • judith-huls
   Auteur
   8 juli 2017 / 20:40

   Dankjewel! Ben er ook zo blij mee

 1. Macy
  8 juli 2017 / 20:25

  Waaauw zo mooi geworden!! Ik ben jaloers hoor

  • judith-huls
   Auteur
   8 juli 2017 / 20:39

   Wat lief! Dankjewel! En het is nog niet eens klaar hihi…

 2. 9 juli 2017 / 08:40

  Wauw het is prachtig, helemaal verliefd op t behang!

  xoxo – Danielle

  • judith-huls
   Auteur
   9 juli 2017 / 10:00

   Dankjewel meis! xo

 3. Greet
  21 juli 2017 / 16:16

  Vind het prachtig!!

  • judith-huls
   Auteur
   21 juli 2017 / 16:34

   Dankjewel meis xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?