Een minimalistisch bed uit Denemarken

minimalistisch bed Karup Design

Ik durf het haast niet te zeggen, maar al een tijdje ben ik uitgekeken op ons bed… Net iets meer dan twee jaar geleden besloten we om voor een boxspring te gaan. Hij slaapt echt heerlijk! Maar ik vind hem zo ‘lomp’ staan in onze slaapkamer (behalve als ik er een goede dosis dekens over leg)…

Kunnen jullie ons daybed (in de eetkamer) nog herinneren? Nou; vanaf dat moment werd ik niet alleen verliefd op ons nieuwe daybed, maar ook op de bedden van Karup Design.

Bed zonder frame

minimalistisch bed Karup Design

Geloof mij; als je eenmaal een kijkje neemt tussen hun beddencollectie weet ik zeker dat je spontaan een ander bed wilt. Althans, zo ging het bij mij! Zo twijfelde ik eerst nog eventjes over een bed met een frame, maar al snel besloot ik om voor het Senza bed zonder frame te gaan.

minimalistisch bed Karup Design

Een héél minimalistisch bed met een mooie houten rand en pootjes. Yep, I like! En dat niet alleen. Het bed is ook een stuk lager dan onze boxspring wat er voor zorgt dat ik tegenwoordig niet meer met een sprongetje uit bed hoef te komen. Yay!

DIY pakketje

minimalistisch bed Karup Design

Het bed wordt bezorgd in een kleine doos, want je moet hem zelf in elkaar zetten. Ik geef toe; daar was ik nog wel eventjes bang voor! Ik ben namelijk gewoonweg niet zo handig met spulletjes in elkaar zetten… Maar… (op een paar ieniemienie foutjes na) is het mij helemaal zelf gelukt. Ook heel erg fijn!

minimalistisch bed Karup Design

En kijk nou hoe tof ‘ie hier in onze slaapkamer staat! Ik ben er helemaal verliefd op! En mocht je je afvragen of ik verschil merk tussen een boxspring en dit houten bed? Nee! Maar dat heeft vast te maken met mijn Emma matras. Nu nog een nieuwe vloer (wat ik al 5 jaar roep) en dan is de slaapkamer perfect!

Nu ben ik stiekem wel benieuwd wat voor een bed jij hebt. Eentje waar je trots op bent of liever verbergt onder de dekens?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Karup Design.

Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 26 juni 2018 / 08:45

  Wat een mooi bed! En je beddengoed vind ik ook prachtig, waar heb je dat vandaan?

  • judith-huls
   Auteur
   26 juni 2018 / 07:48

   Aaawh dankjewel! Die is van Vanmorgen.com

  • judith-huls
   Auteur
   27 juni 2018 / 15:26

   Mooi is ie he! Het beddengoed is van Vanmorgen.com :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?