Een lampje voor iedere plek

Carrie lamp Menu

Al een poosje loop ik tegen een (klein) woondilemma in huis aan… Sinds we de tv-hoek veranderd hebben, komen we eigenlijk wat licht te kort. Maar nu komt het; er zit geen stopcontact in de buurt van ons sfeerhaardje… Ik heb echt een haat/liefde verhouding met snoeren: ze zijn super handig, maar ik heb ze liever uit zicht! En ik denk dat ik niet voor mijzelf spreek…

Met die gedachte ging ik dan ook op zoek! Eenmaal tussen de design lampen van MisterDesign aangekomen, werd ik helemaal happy!

Draadloos!

Carrie lamp Menu

Zo maakte ik namelijk kennis met de Carrie LED lamp van het Deense merk Menu Design. Een label die voor mij niet geheel onbekend is, want ik ben gek op Scandinavische design merken! Carrie is een ontwerp van Norm Architects, die als doel heeft om dagelijkse behoeftes te vervullen door middel van design. En ik kan wel zeggen dat dat geslaagd is!

Carrie lamp Menu

De reden dat ik op dit lampje ben gevallen is omdat hij draadloos is. Weg met die vervelende stekkers! Daarnaast mag het minimalistische uiterlijk er ook zijn. Wat dit lampje nog leuker maakt is dat je hem op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan hem namelijk ophangen, neerzetten als tafellampje met handgreep of juist zonder! Leuk toch? Zo kun je hem dus overal neer zetten en hem nog een ander uiterlijk geven ook. :)

Dimbaar

Carrie lamp Menu

Maar wat misschien nog wel fijner is, is het sfeervolle licht! Iets wat ik nog wel eens lastig vind bij LED-verlichting. Je kunt dit lampje namelijk dimmen in vier verschillende standen! Handig, want niet elke ruimte heeft altijd evenveel licht nodig. Zoals je ziet heeft Carrie bij ons verschillende plekjes in huis. Zo staat het lampje ’s avonds altijd op de sfeerhaard of bijzettafel. Maar ik gebruik hem ook wel eens als extra lampje in de kast of op de eettafel!

Hebben jullie ook draadloze verlichting in huis? 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?