Mirror, mirror against the wall…

spiegel Zuiver

Vorig week vertelde ik in dit blogje al dat ik onze slaapkamer make-over eindelijk afgemaakt had! Maar eigenlijk is bij ons in huis nooit iets ‘af’. Ik heb altijd wel weer nieuwe ideeën en vind iedere keer weer een nieuw hoekje. Klinkt het herkenbaar? 

Al een tijdje was ik opzoek naar een grote spiegel. Maar vaak vond ik ze; 1. te saai of 2. te duur… Toen ik aan het rondsnuffelen was bij de online woonwinkel Eyoba (waar ik ook mijn veertje hanglamp vandaag heb) vond ik daar deze staande spiegel van Zuiver. Dé spiegel die aan al mijn eisen voldeed!

Spiegel in de dressingroom of slaapkamer?

spiegel Zuiver

Groot, een mooi design, anders dan anders en praktisch! Voordat ik iets nieuws in huis haal, vind ik het fijn om te weten waar ik het product kan gaan gebruiken. Zo had ik van tevoren twee ideeën; de dressingroom of de slaapkamer. Al gauw bedacht ik mij dat een spiegel in onze dressingroom veel te druk wordt door het opvallende behangetje. Daarom koos ik uiteindelijk toch voor de slaapkamer, en wat ben ik daar blij mee!

spiegel Zuiver

In de slaapkamer hadden wij namelijk nog een kaal hoekje naast de ladekasten. Een ideaal plekje voor deze spiegel! Nadat ik de spiegel daar neerzette werd ik gelijk enthousiast. Niet alleen het hoekje was nu niet kaal meer, ook de slaapkamer werd zo weer een stukje groter! Een spiegel laat namelijk de ruimte groter lijken. Daarnaast is het spiegelbeeld van de slaapkamer ook erg mooi door al het blauw. Zo komt ook dit kleurtje weer terug aan deze kant van de muur. Leuk!

Styling staande spiegel

spiegel Zuiver

Om het hoekje nog net eventjes helemaal af te maken, hing ik ook hier twee bijpassende posters op. En natuurlijk kon ik het handige plankje, die aan de spiegel zit niet vergeten! Zo heb ik daar mijn dagelijkse gezichtsverzorging neergezet samen met mijn lievelingshorloge. En zoals je ziet wordt de spiegel niet alleen door ons gebruikt… Poes vind het nieuwe item ook wel héél erg interessant! ;)

Naast verlichting en spiegels kun je deze online woonwinkel ook terecht voor bijvoorbeeld eetkamerstoelenbarkrukken of een eettafel. Veel snuffelplezier!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Eyoba.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?