Een gezellig sfeertje met hout

serveerplank tafel

Iedereen die mijn stijl wel een beetje kent, weet dat ik naast alle blauwe items ook veel houten accessoires in huis heb. Van bijzettafeltjes tot aan houten bestek. Hier kies ik dan ook bewust voor omdat ik vind dat hout zorgt voor een fijn warm gevoel in huis. Zo creëer je namelijk al snel een gezellig sfeertje! En daarom mochten deze twee nieuwe items ook zeker niet ontbreken in mijn keuken en woonkamer…

Waar ik het over heb? Deze twee mooie snijplanken van Wooden Amsterdam.

Wooden Amsterdam

Wooden Amsterdam is een webshop die allerlei producten hebben, gemaakt van hout. Zo kun je er terecht voor meubels, maar ook voor accessoires, gadgets en mooie keukengerei. En het fijne in hun webshop is dat je kan zoeken per ruimte. Ook verkopen ze ook bekende interieurmerken zoals LEFF Amsterdam, It’s About RoMi en TOLHUIJS. En misschien wel het allerbelangrijkste: Wooden Amsterdam heeft een focus op duurzame producten (van hout uiteraard). Iets wat ik zelf erg belangrijk vind! En zoals ze zelf al mooi zeggen: “‘Connect lifestyle with nature”.

Amsterdamse gevel

serveeplank

Maar naast de bekende merken, verkoop Wooden Amsterdam ook hun eigen merk! Namelijk deze serveerplank die gebaseerd is op de Amsterdamse geveltjes. Ik ben fan, want mijn roots komen uit Amsterdam! ;) Dit maakt dit serveerbord het extra speciaal om lekkere hapjes op uit te delen, maar als accessoire staat ‘ie ook super! Zoals bij mijn andere serveerplank.

In de keuken en op tafel

serveerplank tafel

 

Ook de ronde serveerplank is afkomstig uit de webshop. En ik zal ik niet zijn als ik hem ook nog op een andere leuke manier kan stylen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik gebruik hem niet alleen in de keuken, maar ook als een soort dienblad op tafel. Een mooie vaas met bloemetjes er op plus een kaars en tadaa… Less is more zeggen ze ook wel eens toch? ;)

Heb jij ook serveerplanken in huis?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Wooden Amsterdam.

Volg:
Delen:

1 Reactie

  1. 15 juli 2017 / 17:23

    Past mooi bij je inrichting! Wij zijn zelf meer fan van donkerder hout. Inmiddels hebben we een verzameling van olijfhouten planken in zo ongeveer elke maat die je kan vinden haha! Ik vind ze onwijs handig én heel mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?