Wishlist: een design bed

Onze slaapkamer is na de make-over nu helemaal af! Ik ben blij met het sfeertje, de kleuren en vooral de rust die de kamer uitstraalt. Ik durf zelfs wel te zeggen dat ik er nu helemaal tevreden mee ben. Maar wie weet krijg ik wel weer de kriebels in het najaar… You never know. :)

Maar toch; als ik nog ooit iets aan onze slaapkamer mocht gaan veranderen is dat ons bed! Momenteel heb ik de oplossing gevonden zodat ons boxspring bed niet meer zo lomp oogt (namelijk met een bedrok) en dat vind ik prima! Maar ik kon het niet laten om toch eventjes te snuffelen tussen de design bedden en de leuksten met jullie te delen!

Air Bed

Ik ben dol op natuurlijke materialen in huis zoals hout. Dat hoef ik jullie denk ik niet meer uit te leggen… :) En Ethnicraft is zo’n designmerk die bekend staat om zijn massief eiken-, walnoten- of teakhouten meubels. Niet heel gek dus dat zij veel voorkomen in dit lijstje. Het mooie aan het Air Bed vind ik dat hij (ondanks zijn massief hout) luchtig oogt. Een mooi contrast!

Spindle Bed

Maar ook dit pareltje viel mij gelijk op! Niet alleen door het mooie eiken- enwalnoothout, maar ook door het hoofdbord die is afgeleid van het spinnenwiel. De afgeronde hoeken en de pootjes zorgen juist voor een zachte uitstraling. Yep; copy & paste dit bed maar in onze slaapkamer!

Nordic II Bed

Ook dit bed, ontworpen door Alain van Havre, is een mooi en tijdloos (én is uiteraard ook weer gemaakt van hout). Het Nordic II Bed is wel een wat stoerder bed door de strakke lijnen en het robuuste hoofdbord. Maar daarmee past ‘ie juist goed in zowel een Scandinavisch als stoer interieur.

Ruché Bed

En naast al die houten bedden, kon ik natuurlijk dit gestoffeerde bed ook niet achterhouden! Normaal gesproken ben ik daar totaal niet van, maar ik vind hier de stoffering en het design juist wel erg speciaal! Het bed oogt namelijk gelijk heel romantisch en warm, en dankzij de slanke houten pootjes is het bed totaal niet lomp! Mocht je trouwens niet van stof houden; het bed kan ook bekleed worden met leer. Lekker stoer weer!

Ik blijf nog eventjes lekker doordromen over één van deze pareltjes! Maar tot die tijd ben ik helemaal happy met wat ik nu heb. Welke is jouw favoriet?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. Ief Van de Voorde
  26 april 2023 / 11:48

  Beste Judith

  Wij zijn op zoek naar een tijdloos, vrij strak bed (180×200) met een Scandinavische houten look.

  Jouw Air Bed en Nordic II Bed vielen ons op.

  Zou u ons de prijs per model, alsook de leveringstijd ervan kunnen doormailen aub?

  Alvast bedankt voor de info!

  Met vriendelijke groet.
  Ief Van de Voorde

  • judith-huls
   Auteur
   20 mei 2023 / 09:38

   Hi Ief,

   Ik denk dat je zelf het beste even op hun eigen website kan kijken. Ik ben namelijk geen webshop maar enkel een blogger die inspiratie deelt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?