Denemarken in onze slaapkamer

Afgelopen kerst brachten hubby en ik voor het eerst een bezoekje aan Denemarken. En sinds die tijd heeft dit Scandinavische land een plekje gekregen in mijn hart. En hoe leuk is het dan om iets met deze herinnering te doen? Zo creëer je gelijk weer een stukje persoonlijkheid in huis!

Maar ik ben echt een sucker wat betreft het maken van vakantiekiekjes… Vandaar dat er hier weinig persoonlijke foto’s in huis terug te vinden zijn (jammer)! Ik maakte dan ook eventjes een sprongetje van geluk toen ik Foto Factory ontdekte. En… ik mag ook nog eens iets leuks weggeven!

De (Deense) natuur op zijn mooist

Foto Factory is namelijk een poster webshop, waarbij de natuur op een mooie manier wordt vastgelegd door professionele fotografen. Wel, dit klinkt misschien een beetje saai… totdat je de prints daadwerkelijk ziet! Alle kleuren en vormen komen zo mooi uit op elke foto en stiekem word ik er heel rustig van… Ik kan helemaal wegdromen bij al die mooie natuurplaatjes en zo kwam ik al snel tot het plekje waar de posters moesten komen te hangen: de slaapkamer.

Maar wat hebben deze posters met Denemarken te maken? Nou… Foto Factory heeft een speciale Denemarken collectie. Een collectie dat bestaat uit de mooiste stranden, kliffen en groene bossen van Denemarken. En met onze blauwe slaapkamer neigde ik al snel naar plaatjes van het strand en de zee. Dat is toch een klein beetje waar we aan denken met de kleur blauw toch?

Weer even terug in Denemarken

Zo gezegd, zo gedaan. Ik besloot te gaan voor twee grote posters (in blauwtinten) en twee kleinere posters van het strand met bijpassende houten lijsten. En kijk nou wat een prachtige match dit is in onze slaapkamer! De grote posters zijn nu echt de eyecatchers van de blauwe muur en de kleinere posters maken het hoekje bij de schommelstoel helemaal af!  Elke keer als ik nu de slaapkamer binnenwandel heb ik het gevoel dat ik weer eventjes terug ben in Denemarken. Gelukkig staat het bed al klaar om nog eventjes weg te dromen… :)

Win 120,- shoptegoed

Ik zei het al eventjes in het begin van dit blogje; ik mag iets leuks weggeven! In samenwerking met Foto Factory mag ik één van jullie blij maken met 120,- shoptegoed!  Zo kun jij jouw eigen favoriete posters shoppen.

Hoe maak je kans?

 1. Volg mij (@juudithhome) en Foto Factory (@fotofactory) op Instagram
 2. Tag twee vrienden die ook kans willen maken.

That’s it! Ik maak de winnaar van de give-away bekend onderaan deze blogpost op 10 maart 2018. Succes!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Foto Factory.

Volg:
Delen:

5 Reacties

  • judith-huls
   Auteur
   7 maart 2018 / 18:54

   Dankjewel meis!

 1. 7 maart 2018 / 09:36

  Prachtig Judith! Staat heel mooi in jullie slaapkamer. Ennee..die broodplank op je bed vind ik ook zo mooi!

  • judith-huls
   Auteur
   7 maart 2018 / 18:53

   Wat leuk dat je reageert! Dankjewel. Ben er ook helemaal verliefd op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?