Een (blauwe) lazy Sunday

Livera homewear

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik thuiskom van een dagje werken of een druk uitje weet ik niet hoe snel ik mijn make-up eraf moet halen en trek ik het liefst altijd mijn huispak aan! Maar echt charmant is dat huispak niet…  Lees; een te grote joggingbroek en een oude oversized sweater. En dan heb ik het nog niet eens over mijn (te foute) uilen onesie…

Toen ik van Livera de vraag kreeg om een setje uit hun homewear collectie uit te zoeken werd ik dan ook heel enthousiast! Want hoe fijn zal het zijn als je er zelfs in je homewear nog leuk uitziet!

Homewear dat past bij je interieur

Livera homewear

Nu hoor ik jullie denken; een samenwerking met een lingeriemerk dat past niet echt helemaal in je interieurstraatje toch? Maar ik twijfelde daar eerlijk gezegd geen moment aan. Het idee dat je tijdens je relaxavondje of lazy Sunday thuis nog (onbeschaamd) gezien kan worden haalde mij al over! Maar het leek mij nog leuker om een setje uit te kiezen die ook in ons interieur past!

Livera homewear

Zo gezegd, zo gedaan. Ik bracht een bezoekje aan Livera in Hoogeveen en daar werd het uitzoeken van een setje pas echt een feest! Nadat ik aan de verkoopster doorgaf dat ik opzoek was naar een setje in de kleuren van ons interieur, werden (bijna) alle blauwe items tevoorschijn getoverd. Whaa! Hallo shopwalhalla! Tijdens deze passessie kreeg ik ook advies! Zo hoef je tegenwoordig echt niet meer voor een ‘standaard’ setje te gaan, maar kun je gewoon lekker mix & matchen!

Voor het voorjaar & najaar

Livera homewear

Dat besloot ik dan ook te doen. Belangrijk hierbij vond ik wel dat het setje warm moest zijn! Ik draag namelijk mijn huispakken het liefst in het najaar! Daarnaast ben ik een echte koukleum… Dus een warm setje is wel fijn! Uiteindelijk ben ik gegaan voor een mix & match set van het Deense merk Femilet. Hoe toevallig weer… ;) Het zelf samengestelde setje bestaat uit: en lange donkerblauwe broek met een leuk printje en een lichtblauw t-shirt. Daarbij koos ik nog voor een lekkere warme blauwe badjas en een paar dikke huissokken. Ideaal! Want nu kan ik het setje niet alleen in het najaar gebruiken, maar ook in het voorjaar (zonder de badjas)! :)

Ik ben nu helemaal interieurproof ready voor een fijn relaxavondje of een lazy Sunday hihi! Hoe ziet jullie huispak er uit?

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Livera.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?