5x nieuwe woonaccessoires van Ferm Living

Ferm Living woonaccessoires

Als je mijn blog vaker leest, weet je dat mijn hart sneller gaat kloppen van Deense design merken. Ferm Living is zo’n merk waar ik maar geen genoeg van kan krijgen! En ook dit najaar komen ze weer met heel wat nieuwe woonaccessoires die ik gelijk op mijn wishlist heb gezet. Reden genoeg dus om mijn favorieten van dit Scandinavische merk met jullie te delen!

Van lamp tot aan bijzettafel en van kussen tot aan vrouwelijke schalen. De nieuwe collectie bestaat vooral al veel warme (aardse) tinten en natuurlijke materialen. Niet zo gek dus dat ik hier blij van word en hopelijk jij ook!

1. Ceramic Platter

De laatste tijd ben ik echt dol op kunst. Een paar jaar gelden zal ik hierom moeten lachen, maar nu zal ik juist niet meer weten hoe het is om een huis zonder mooie kunst te hebben (zoals onze Gallery wall in de woonkamer bijvoorbeeld). De Ceramic Platter komt in verschillende vrouwelijke silhouetten en brengen daarmee een ode aan de vrouwelijkheid. De schaal is alleen al super leuk om neer te zetten op een dressoir, op te hangen aan de wand (want je krijgt er een wandbeugel bij), te stylen op de salontafel of te combineren met je bestaande servies. Ik wil ze allemaal!

2. Braided Hanglamp

Ferm Living woonaccessoires

Ik geloof niet meer dat ik uit hoef te leggen dat ik dol ben op rotan in huis hè? Met de nieuwe collectie rotan hanglampen haal je buiten naar binnen. En iedere rotan lamp wordt met de hand gevlochten waardoor iedere lamp weer uniek is. De nieuwe rotan hanglampen zijn er in drie verschillende varianten. Leuk om ze in een groepje bij elkaar neer te hangen of om juist voor een enkele lamp te gaan boven de eetkamertafel.

3. Kelim loper

Ferm Living woonaccessoires

De vloerkleden en lopers van Ferm Living wordt ik altijd zo vrolijk van! En zo ook van deze kleurencombi en het leuke is dat Trine Andersen, de ontwerper, nu ook komt met een mooie loper! Ik zal deze dus echt dolgraag in onze hal willen neerleggen. Een mooie warme binnenkomer!

4. Hebe lamp

Als je van statement houdt, dan weet ik zeker dat je nu helemaal enthousiast wordt! In de nieuwe collectie zijn namelijk ook weer nieuwe vloer én tafellampen opgenomen. Alleen dit keer in verschillende formaten. Zo zorgt de large Hebe lamp met de Hebe lampshade large voor een heuse eyecatcher in je interieur door de kunstzinnige vormen en de grootte!

5. Paper Pulp doos

Ferm Living woonaccessoires

Van opbergdozen kunnen we nooit genoeg hebben toch? De Paper Pulp Doos is ontworpen van gerecyclede papierpulp waar hij zijn uiterlijk aan te danken heeft. Een opbergdoos die je niet hoeft te verstoppen, want hij is alleen al leuk om gezien te worden.

Wat vind jij van deze nieuwe items van Ferm Living? 

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign.

 

 

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?