REVIEW | E-polette

IMG_0651

Huh? Heb jij en bril?! Ik breng dagelijks wat uurtjes door achter mijn trouwe beeldscherm: is het niet voor school, dan is het wel om een artikel te schrijven. Iets wat er ook voor zorgt dat ik zo nu en dan vermoeid ben of last heb van hoofdpijn. Niet fijn! Totdat ik kennis maakte met de e-polette.

Na wat speurwerk op Google, kwam ik terecht bij Polette. Een webshop met allerlei verschillende monturen (lees: zonnebrillen, brillen van hout of metaal etc) voor een klein prijsje. Dit komt onder andere omdat Polette geen gebruik maakt van tussenpersonen. Daarnaast kun je bij Polette ook terecht voor brillen als je een bril nodig hebt met sterkte. In hun eigen labratorium wordt daar namelijk met veel zorg aan gewerkt.

concept polette

E-polette

Tussen al hun monturen vond ik al snel de e-pollete. Een bril die speciaal ontworpen is voor licht wat uit je beeldscherm straalt.  De glazen in deze e-polette bril zijn voorzien van een filter dat het blauwe licht dat beeldschermen uitstralen tegenhoudt. Deze bril moet ervoor zorgen dat je ogen minder snel vermoeid raken en je dus ook minder snel hoofdpijn krijgt! Iets waar ik al snel heel enthousiast van werd!

IMG_0652

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging opzoek naar een bril die ik mooi vond: de E-Joplin (€39,99). Een vintage bril met een schildpadden printje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf geen verstand heb van alle afmetingen van een montuur, dus heb ik puur op de gok dit model gekozen. Mocht je er wel verstand van hebben: bij elke bril wordt een afbeelding getoond met alle afmetingen. Zeker een pluspuntje!  Ook vind je er foto’s van hoe de bril staat als je hem op hebt. Zo kun je de grootte van het montuur ook een beetje inschatten.

Verzending

Vervolgens deed ik mijn bestelling en was het wachten totdat de bril op de deurmat verscheen. Helaas duurde dit best wel lang, want na 1,5 week ontving ik pas de e-pollette. Een klein minpuntje. De bril werd bezorgd in een klein doosje met daarin de bril, een brillenhoesje en een poetsdoekje.

IMG_0650

Mijn mening

In het begin moest ik wel even wennen met het dragen van een bril, maar inmiddels kan ik niet meer zonder! Ik merk gewoon aan mezelf dat ik door de bril een stuk minder vermoeid ben na een dagje werken achter de computer! Ik ben dus erg positief en inmiddels heeft vriendlief nu ook een e-polette!

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Polette.

Share:

6 Reacties

 1. 13 april 2016 / 15:21

  Wat een mooie bril! Vind hem echt heel tof. <3
  Liefs! Evelien

 2. 13 april 2016 / 19:28

  Wat fijn dat je een stuk minder vermoeid bent door deze bril! Maar wel jammer dat het zo lang duurde ja. Maar Polette is wel een super fijn merk <3

 3. 19 april 2016 / 08:31

  Ik heb er ook 1 en het scheelt echt zoveel! Handige uitvinding :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *