PERSONAL | Leukste dingen uit mijn happy list

happy list update

Ik merk de laatste tijd dat mijn dagen echt voorbij vliegen. En als vriendlief vervolgens aan het eind van de avond vraagt hoe mijn dag was, moet ik er vaak (te) lang overna denken. Best wel zonde, want elke dag gebeurt er wel iets leuks, wat ik eigenlijk gewoon moet onthouden!

Tijd om een update te geven over mijn happy list. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het soms vergeten ben om iets op te schrijven… Stom! Daar moet ik nog echt aan wennen. Vandaag geef ik jullie een kleine update van de leukste (kleinste) dingetjes die mij blij maakten in de maand oktober. Kijk je mee?

 • Blog online gezet op WordPress
 • IXXI opgehangen
 • Hele nacht met Poes geslapen (omdat vriendlief een paar nachten niet thuis was)
 • Qualitytime met vriendlief
 • Vakantie geboekt
 • Goed stagegesprek
 • Naar de Ikea met vriendlief
 • Hal een make-over gegeven
Share:

8 Reacties

 1. 10 november 2015 / 10:23

  Wat een mooi lijstje! Ik ben heeel benieuwd waar de reis naartoe gaat :) X

 2. 10 november 2015 / 13:35

  Snel gaan de dagen he, denk dat het ook komt omdat het zo vroeg donker is. Leuk om er even bij stil te staan wat je allemaal gedaan hebt!

 3. 10 november 2015 / 18:15

  <3 mooi lijstje! Is het moeilijk om je blog naar wordpress te zetten?

 4. 10 november 2015 / 18:20

  Ah wat een fijne happy list! <3 Ah de ikea, ik kan daar ook altijd zo blij van worden!

  Liefs! Evelien

 5. 10 november 2015 / 22:59

  Zo leuk om op terug te kijken he! Ik hou al bijna twee jaar zo’n ‘one line a day’ dagboek bij en ik vind het echt heel leuk om herinneringen van een jaar geleden terug te lezen en het leert je ook echt de leuke dingen meer te waarderen. Goed idee! Al denk ik dat ook de minder leuke dingen er mogen zijn, al hoeft dat misschien niet direct op een blog ;)

 6. 11 november 2015 / 11:50

  Ik moet ook echt weer dingen gaan opschrijven, want ik vergeet het ook steeds xd

 7. 13 november 2015 / 12:46

  Fijn lijstje :) Je hal is ook heel mooi gebleven zo! gr, F

 8. Karin
  15 november 2015 / 21:03

  Leuk dat je dit met ons deelt!
  Ik kan ook heel blij worden van lekker eten of iets leuks op de TV!

  Groetjes, Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *