PERSONAL | Even bijkletsen

IMG_0119

Misschien heb je het al gezien: de laatste paar weken verschijnt er amper meer een persoonlijk artikel op le blog. En de extra extra oplettende bezoeker (ja, ik ga er vanuit dat ik die stiekem wel heb) heeft ook vast wel gemerkt dat er niet elke werkdag meer een artikel online staat… Tijd om jullie even bij te kletsen!

Hoe gaat het met mij?

Voordat jullie je zorgen gaan maken: er is niks ernstigs met mij aan de hand (alhoewel school mijn leven een beetje begint te beheersen), dat is dan eigenlijk wel weer ernstig… Ik ben dus gewoon druk, druk, druk. Dat is dan gelijk ook de reden dat er minder artikels online zijn gekomen de afgelopen weken. Maar niet getreurd (of misschien ook wel en vond je de stilte juist wel fijn) ik wil en ga de draad van het blogleventje weer oppakken!

Hoe gaat het met school?

Ik ben begin februari begonnen met de minor Art&Copy. En tot nu toe is deze minor erg leuk! Maar ook pittig. Zo moet ik een magazine maken van al mijn fotografie opdrachten, heb ik een project lopen voor een opdrachtgever, moet ik 2 portfolio’s bijhouden, haal ik nog een vak in van jaar 2 en volg ik als extra’s de cursus interieurontwerpen. Ja, ik blijf een bezig bijtje zo… Maar tegenwoordig is plannen ‘a piece of cake’ en heb ik zo nu en dan toch nog wat vrije tijd (die ik dan weer besteed aan simsen, want ja verslaafd).

IMG_0045

En het huis?

Die staat nog steeds! Halverwege de vakantie wil ik de studeerkamer gaan aanpakken en de slaapkamer weer veranderen. Dus er mag weer gesaust en geklust worden. YAY! Ik geloof zelfs dat ik ‘klussen’ nu bij mijn hobby’s mag zetten. Ik denk dat ik nog eens een powervrouw ga worden…

Share:

2 Reacties

  1. 25 februari 2016 / 20:14

    Hoi hoi, ik ken je nog niet zo goed, dus het allereerst wat ik van jou lees is je update. Ik vind dat je een mooie blog hebt en hopelijk kan ik veel meer artikelen van jou lezen. Succes met je studie! Dat klinkt erg leuk! -x-

  2. 1 maart 2016 / 18:28

    Aaah wat leuk! Ik vind het fijn dat je zo veel plezier uit je school haalt :)

    xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *