Opening Ikea Zwolle


Vele van jullie hebben er misschien gisteren al wel over gehoord, de dertiende Ikea in Nederland is gisteren geopend in Zwolle! Ikea Zwolle ging om 10 uur ’s ochtends open en mensen stonden om 8 uur al in de rij. Natuurlijk kon ik het ook niet laten om even een bezoekje te brengen (alleen was ik er niet al om 8 uur hoor!)
De dichtstbijzijnde Ikea voor mij zat of in Utrecht of in Groningen. Meer dan een uur rijden voor mij dus, maar nu ben ik maar een kwartiertje onderweg naar de Ikea. Dat alleen al is voor mij een groot voordeel! Maar dat vond ik niet het enige voordeel. Ikea Zwolle is namelijk heel anders ingericht dan wat ik gewend ben bij de andere Ikea’s. De Showroom en de Markethall bevinden zich namelijk samen op de eerste verdieping en er is een speciale ‘snellere winkelroute’ te volgen. 
Ik heb een aantal foto’s gemaakt van mijn favoriete showrooms en accessoires om een beetje een idee te geven van Ikea Zwolle. Bij de lampenafdeling werd ik helemaal hysterisch omdat ze mijn favoriete industriële lampen hebben voor een fijn Ikea prijsje. Dus daar kom ik zeker nog een keertje voor terug!

  Is het voor jou ook een groot voordeel dat de Ikea nu ook in Zwolle zit?

Share:

11 Reacties

 1. 20 februari 2015 / 14:21

  Gave foto's heb je gemaakt! Ik vind het altijd zo indrukwekkend hoe mooi ze die showrooms kunnen maken!

 2. 20 februari 2015 / 14:21

  Wat een super leuke foto's! Ziet er allemaal zo ordelijk en mooi uit :)

 3. 20 februari 2015 / 14:21

  Ik zag toevallig een paar weken geleden ineens via de snelweg het logo van Ikea branden. Toen gingen we al even zien, maar bleek die nog niet open te zijn. Super handig dat in Zwolle nu een is. Zullen wij zeker regelmatig langs gaan. Hoeven we niet meer helemaal naar Groningen

 4. 20 februari 2015 / 14:28

  Wat fijn dat er in Zwolle nu ook eentje is! Waar zit hij precies? Misschien kan ik er na school eens langs gaan :) Mooie foto's heb je gemaakt! X

 5. 20 februari 2015 / 14:28

  Wat een mooie foto's! Zouden zo in de ikea folder kunnen ;) Voor mij zou het vooral handig zijn als er een ikea in Maastricht komt te zitten haha of in Den Bosch ;)

 6. 24 februari 2015 / 22:40

  Wat een mooie filiaal. Ik woon in Leeuwarden en wil dit filiaal zeker eens bezoeken. Morgen ga ik weer naar de Ikea, maar dan wel in Groningen! Wat heb je een leuke blog ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *