Nieuw kleurenpalet voor in huis

moodboard denim drift en sandy beach

Vorige week was ik al stiekem bezig met het witten van onze woonkamermuur. De groene lambrisering heeft het welgeteld 3 maanden volgehouden. Een heel seizoen. Dat is best lang toch? Anyway, gisteren vertelde ik al dat ik dit weekend een beginnetje zal maken met de veranderingen in de woonkamer. En voor alle nieuwsgierige aagjes deel ik in deze blogpost alvast mijn moodboard.

Zo krijgen je alvast een voorproefje, want hoogstwaarschijnlijk sta ik nu alweer met de verfroller in mijn handen…

Kleurenpalet Denim Drift en Sandy Beach

moodboard nieuw kleurenpalet

Het begon eigenlijk allemaal met de studeerkamer. Al een poosje had ik de kleur Denim Drift op het oog. Toen vriendlief een paar daagjes naar Israel ging, had ik mooi de kans om de studeerkamer een make-over te geven. Daarover binnenkort meer trouwens! Maar nadat ik de studeerkamer aangepakt had, begon het ook te kriebelen wat betreft de woonkamer. Na een heuse zoektocht op het word wide web wist ik voor welke kleurencombi ik wilde gaan. Namelijk voor een zandkleurige/taupe achtige muur met denim drift accessoires. Ik twijfelde nog wel eventjes en daarom maakte ik een moodboard. Dat gaf uiteindelijk de doorslaggevende bevestiging. Ik vind kleurencombi namelijk zo mooi in combinatie met pastel- en grijstinten!

En nu maar hopen dat het in het echtie ook zo mooi staat. Ik kan in ieder geval niet wachten om het resultaat met jullie te delen!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *