Een nieuwe naam, een nieuwe header

Sommigen van jullie was het al opgevallen en gaven een hele leuke positieve reactie, maar voor degene die het nog niet opgevallen is, gaat het over mijn blognaam en header. Ik wil héél graag blijven bloggen onder het domein judith-huls.nl, maar om mijn blog nou zo te noemen: nèhh. Ik vind mijn eigen naam zoooooo ontzettend saai klinken, haha. Dat ik besloot om een naam te kiezen die bij de onderwerpen van mijn blog hoort en dat is gelukt! Eigenlijk ben ik nog steeds een beetje verbaast hoe ik bij de naam ben gekomen.. Vanaf nu heet mijn eigen plekje op het world wide web: FAFOHOLIC.


Share:

10 Reacties

 1. 16 oktober 2014 / 12:19

  Oeh wat een originele naam! Kinkt heel erg leuk en je header is ook heel erg tof geworden!

 2. 16 oktober 2014 / 12:19

  Leuke naam, en leuk gestyled! Ik zou echt zo graag eens een mooie header willen, maar ik ken er helaas niets van :D

  X Sara

 3. 16 oktober 2014 / 12:24

  Heel mooi! En erg leuk dat je de woordjes erin hebt gekoppeld aan de grote letters, erg origineel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *