DESIGNVONDST | Lampjes voor je binnenmoestuin

Quadra lamp Bulbo

Ik surf graag het hele world wide web af, opzoek naar de leukste meubelcollecties en hebbedingetjes voor bij ons in huis of op mijn wishlist. Als ik mijn ‘ontdekking’ de moeite waard vind, deel ik het natuurlijk met alle liefde, want wie weet zijn jullie wel net zo enthousiast als ik ben!

We blijven dit keer nog even in de ‘Dutch Design Week sfeer’. Degene die naar de Dutch Design Week zijn geweest, hebben deze design lampjes misschien ook wel gespot. Ik heb het over de Bulbo lampjes. Bulbo heeft drie verschillende LED-lampjes voor het kweken van groenten, kruiden, bloemen en vetplantjes in huis. Zo kun je het hele jaar door je eigen moestuintje in huis kweken. Naast dat ik het een super leuk idee vind, staan de lampjes ook erg mooi. Ik zal er zo eentje in huis nemen! Dan kan ik het hele jaar genieten van onze aardbeitjes (uit eigen tuin keuken).

p.s. de prijzen beginnen helaas pas vanaf €119,-, maar dan betaal je natuurlijk al snel voor een stukje design ;)

Cynara Bulbo lamp

Systema Bulbo lamp

Share:

5 Reacties

 1. 28 oktober 2015 / 10:31

  Wow dat is wel veel geld? Dat zou ik er zelf niet aan kunnen geven. Het blijven wel mooie dingen en vooral die laatste is leuk.

 2. 28 oktober 2015 / 20:56

  Ah dit is zo tof! En ziet er echt leuk uit, helaas alleen zo duur, geen centjes voor als student zijnde haha :(

  Liefs! Evelien

 3. 29 oktober 2015 / 13:02

  Wauw, zo tof! Echt wat ik leuk vindt.. Helaas is de prijs er ook naar. Stiekem dan maar eventjes hopen dat er een goedkopere variant op de markt komt. ( Oeps, zeg ik dit echt ) Maar om eerlijk te zijn kan ik me dit niet veroorloven als student hihi, dit betekend echter niet dat ik mag weg zwijmelen bij al het prachtige design!
  Liefs Iep xo

 4. 29 oktober 2015 / 22:48

  Holy shit haha, ik dacht: ik lees deze post even, want mijn basilicumplantjes willen niet meer groeien haha. Maar dit is toch wel even flink boven m’n budget voor alleen die stomme basilicumplantjes ;). Hij gaat op m’n lange termijn wishlist :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *