De kast waar ik verliefd op benIk wil proberen om meer artikels over interieur te schrijven. Sinds mei 2014 wonen vriendlief en ik samen in ons eigen opgeknapte huis(je). Vandaar dat de rubriek ‘Een kijkje bij ons thuis’ vanaf nu elke vrijdag zal gaan verschijnen. In deze rubriek vind je elke week één item waar ik gek op ben bij ons thuis.

Deze week is dat onze vakkenkast. De nieuwsgierige aagjes hebben hem vast al wel voorbij zien komen op Instagram. Ik had deze kast al een tijdje op het oog, maar hij was helaas boven ons budget. Totdat er een paar weken geleden een aanbieding was! We hoefden niet snel te twijfelen, en zo stond de kast een week later bij ons in huis. Ik ben nog druk bezig met de inrichting van de kast zo wil ik er bijvoorbeeld nog meer opruimbakken in en meer woontijdschriften. Maar dat komt allemaal wel op zijn tijd ;)
De kast is te koop bij de Karwei of in de webshop.
De woonaccessoires die je hier ziet, zijn allemaal te koop bij de Xenos.
Hebben jullie ook een kast waar je verliefd op bent?

Share:

10 Reacties

 1. 10 februari 2015 / 11:29

  Mooie kast! Ik vind vooral die letters er erg leuk in staan :)

 2. 10 februari 2015 / 11:29

  Die kast is echt heel leuk!!

  xo

 3. 10 februari 2015 / 11:29

  Ik heb hem ook gezien bij de karwei, voor ons was hij net te grof en te groot. We waren verliefd geworden op de Random MDF Italia boekenkast die was zo elegant en strak maar meer als 1000 euro voor een boekenkast vonden we te gek. Nu ben ik verliefd op de boekenkast die Tommy zelf gemaakt heeft :)

 4. 10 februari 2015 / 11:29

  Jaa leuk idee, meer interieur! Ik vind dat ook steeds leuker worden, nu ik bezig ben met toekomstplannen :) De kast is leuk zeg! Vooral de spulletjes die je er in hebt staan!

 5. 18 februari 2015 / 11:01

  Leuke kast!! Fijn is dat, als iets wat je al heel lang wilt, eindelijk in de aanbieding is! :)

  ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *