ACCESSOIREVONDST | Goedkope vazen

Moodboard foto´s78

Ik surf graag het hele world wide web af op zoek naar de leukste meubelcollecties en hebbedingetjes voor bij ons in huis of op mijn wishlist. Als ik mijn ‘ontdekking’ de moeite waard vind, deel ik deze natuurlijk met alle liefde, want wie weet zijn jullie wel net zo enthousiast als ik ben!

Jaaaa! De Hema heeft weer een leuke aanbieding. Dit keer zijn de vazen aan de beurt, want daar krijg je nu 25% korting op. De kleurtjes die de Hema momenteel heeft vind ik zo leuk voor de lente! Want pastel roze en groen doen het altijd goed. Zelf had ik nog een nieuwe vaas nodig voor een bos tulpen, maar inmiddels hebben die ruimte gemaakt voor de mooie Craspedia’s waar ik vorige week nog een inspiratie artikel over schreef.

Hema vaas

Nog leuker: via Acties.nl kun je nog meer korting krijgen op Hema spulletjes! Zo vind je er verschillende kortingscodes voor bijvoorbeeld 25% korting en gratis verzending in de webshop van Hema. Ga jij iets bestellen?

Share:

4 Reacties

 1. 22 februari 2016 / 20:41

  Ik vind vazen (en vooral witte) zo’n gezellige en warme sfeer geven; heeerlijk!

 2. 23 februari 2016 / 10:19

  Ah deze zijn leeeeeuk! Vooral nu met de lente inderdaad, perfecte kleurtjes! En nooit verkeerd met korting <3 Hihi
  Liefs! Evelien

 3. 25 februari 2016 / 23:12

  Dat wordt even naar de Hema, vandaag is mijn favoriete vaas gevallen, die ligt nu helaas in de glasbak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *