A NEW BEGINNING

Yaaaaay! JUDITH-HULS.nl is sinds vandaag online! Misschien vragen jullie je wel af waarom ik de overstap van AOWOB naar deze blog heb gemaakt. Héél simpel: de naam ‘Another way of blogging’ sloot eigenlijk niet echt meer aan met de artikels die ik postte. Ik heb er nu voor gekozen om lekker onder mijn eigen naam te gaan bloggen zodat het direct wat persoonlijker is. 

De lay-out heb ik van Etsy en ik ben er echt onwijs blij mee! Ik wilde graag een simpele lay-out met niet teveel poespas en daar voldoet deze voor de volle 100% aan. Momenteel ben ik nog bezig met het aanmaken van een nieuw e-mailadres en worden mijn Bloglovin volgers overgezet. 
Ik ben in ieder geval hartstikke blij en ik hoop dat jullie dat in de toekomst ook worden. Want ik heb véél leuke ideeën verzameld! :)

Share:

15 Reacties

 1. 27 augustus 2014 / 14:46

  Je layout ziet er mooi uit!
  Veel succes en plezier met je nieuwe blog!

 2. 27 augustus 2014 / 15:30

  Jaaaa leuk en mooi is het geworden! Hier kan je zeker trots op zijn :D

 3. 27 augustus 2014 / 19:05

  Super leuk!! Ziet er heel mooi uit :)
  Bij welk platform zit je nu? (blogger, wordpress?) Ik wil dit ook eens doen, maar ben eigenlijk nog niet opzoek gegaan naar hoe dit allemaal moet omdat ik erg een held in ben haha ;p

 4. 27 augustus 2014 / 19:05

  superleuk, ik ga je volgen!
  betekend dit dat je stopt met awob?

  xx julia

 5. 27 augustus 2014 / 19:07

  Ja, met AOWOB stop ik. Tijd voor een nieuwe start! Je hoeft me niet opnieuw te gaan volgen, Bloglovin zet al mijn volgers over :)

 6. 28 augustus 2014 / 10:20

  Ik denk dat het een mooie en goede reden is om over te stappen. Het ziet er schitterend uit en ik ben benieuwd naar je artikelen! :)

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *